Friday, 29 March, 2024

Μεγάλη επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, στα Χανιά!

Μεγάλη επιτυχία για τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών που αγωνίστηκαν στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στα Χανιά!

Στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων οι αθλήτριες μας Λίλα Μουρατίδου και Εύα Κιοσελάκη ενώ ήταν στην πρώτη θέση σε όλη τη διάρκεια της κούρσας, τελικά λόγω λάθος πορείας τερμάτισαν δεύτερες για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου και κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο.


Λίγο αργότερα και μετά από αναβολή των αγώνων λόγου αέρα η Καλαιτζή Παναγιώτα αγωνίστηκε στο εργόμετρο στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.


Οι νεαρές αθλήτριες με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν την πολύ οργανωμένη και πλήρη προπόνηση που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών από τον τεχνικό σύμβουλο και προπονητή τους Ασπρογέρακα Σπύρο και τον βοηθό προπονητή Τσαλικίδη Βασίλη. Είναι το μέλλον της ομάδας του ΝΟΓ που θα συνεχίσει να έχει πολλές επιτυχίες. Το επόμενο ραντεβού της ομάδας Ανάπτυξης θα δοθεί τον Σεπτέμβριο στην Κεφαλλονιά με περισσότερους αθλητές και πολλές άλλες επιτυχίες.


Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τις αθλήτριες του και τους προπονητές τους και τους εύχονται να συνεχίσουν την πολύ επιτυχημένη πορεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου