Friday, 19 April, 2024

Μετανάστες ξυλοκόπησαν άσχημα 62χρονο οδηγό λεωφορείου

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό οδηγού αστικού λεωφορείου των ΚΤΕΛ Κιλκίς, που εκτελεί δρομολόγια του ΟΑΣΘ, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, δύο δράστες 48 και 49 ετών, υπήκοοι Αλγερίας και Παλαιστίνης αντίστοιχα, εξανάγκασαν 62χρονο οδηγό της γραμμής «40» (ΝΣ Σταθμός- Καλοχώρι) επί της 26ης Οκτωβρίου στο ύψος του Λιμανιού να κατέβει από το αστικό και τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:00. Η ΕΛΑΣ έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τους δύο δράστες που, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο οδηγός μετέβη σήμερα σε ιατροδικαστή και ακολούθως κατέθεσε μήνυση, ενώ οι δύο δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για το επεισόδιο:

“Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 48 και 49 ετών προχώρησαν αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς εμπλέκονται σε επίθεση εναντίον οδηγού λεωφορείου.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (12-02-2023), οι προαναφερόμενοι άντρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χτύπησαν στο σώμα και στο κεφάλι 62χρονο οδηγό λεωφορείου που βρισκόταν σε υπηρεσία. Οι δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου