Saturday, 20 April, 2024

Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης στον β’ γύρο των εκλογών στη ΝΔ

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κόβει πρώτος το νήμα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ με ποσοστό πάνω από 40%, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με ποσοστό γύρω στο 30%.

Τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας και τέταρτος ο Αδωνις Γεωργιάδης. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο, αλλά και στα ποσοστά του τρίτου και του τέταρτου λόγω των ενδεχόμενων συσχετισμών που θα δημιουργηθούν εν όψει του β’ γύρου.
Το διακύβευμα για την πλευρά Μεϊμαράκη είναι εάν θα ξεπεράσει το 40%, που θα καθορίσει και τη διαφορά του με τον δεύτερο, ο οποίος -σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη – θα εισέλθει στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας με ένα ποσοστό της τάξης του 30%.
Συγκεκριμένα κύκλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν τα εξής: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο β’ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ».
Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε κάθε προσδοκία της Συγγρού, με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Τραγάκη να ευχαριστεί τους 400.000 νεοδημοκράτες.

Τα αποτελέσματα στην Π.Ε. Πέλλας
Ψήφισαν 6.796
Απόστολος Τζιτζικώστας 2.871
Ευάγγελος Μειμαράκης 2.179
Κυριάκος Μητσοτάκης 1.115
Άδωνις Γεωργιάδης 651

Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης στον β’ γύρο των εκλογών στη ΝΔ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου