Friday, 19 April, 2024

Με… γιαούρτια υποδέχτηκαν τον Άδωνη στην περιοχή

Όχι όμως κατά… πρόσωπο, στον Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά μόνο γιατί πέρασε πριν φτάσει στην Πέλλα από τα Κουφάλια και το εργοστάσιο γνωστής γαλακτοκομικής εταιρείας!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας του σε πόλεις και χωριά, πριν έρθει στα Γιαννιτσά, έκανε μια στάση στο εργοστάσιο και οι εργαζόμενοι αφού του έδειξαν από πρώτο χέρι πως το γάλα γίνεται τυρί, του σέρβιραν ολόφρεσκο γιαουρτάκι!
Ο κ.Γεωργιάδης με ρόμπα και σκουφάκι στα μαλλιά –μην πέσει καμιά τρίχα του στο γάλα- απόλαυσε τη βόλτα και στην συνέχεια συζήτησε με τους υπαλλήλους της εταιρείας.
Επόμενος σταθμός του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter ήταν τα Γιαννιτσά! Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε για… καπουτσίνο σε καφέ του πεζόδρομου και κουβέντιασε χαλαρά με φίλους.
Αργότερα ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ πήγε στο μοναδικό μουσείο της Πέλλας, όπου είδε την ιστορία των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου να ζωντανεύει μπροστά του.
Ο κ. Γεωργιάδης δεν έφυγε με άδεια χέρια από την Πέλλα! Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter, φίλοι του χάρισαν πολλά ρόδια, για καλή τύχη στις εκλογές της ΝΔ, στις 22 Νοεμβρίου. «Θεωρώ εκπληκτικό οιωνό για την εκλογή μου, ότι οι φίλοι μου στην Πέλλα μου έκαναν δώρο τόσα ρόδια» σχολίασε ο ίδιος.

Με… γιαούρτια υποδέχτηκαν τον Άδωνη στην περιοχή

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου