Tuesday, 23 April, 2024

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων του δήμου Πέλλας (βίντεο)

Την ετήσια εκδήλωσή τους για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων

του δήμου Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ξεκίνησε με τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και έγινε ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες που αριθμούν περί τις  2.000 στο δήμο Πέλλας.

triteknoi

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Ντιούδης, συναντήθηκαν λίγη ώρα πριν, με την αναπλ. Υπουργό Εργασίας Θ. Φωτίου, που επισκέπτεται το νομό και της επεσήμαναν τα αιτήματα τους. «Κρατάμε μικρό καλάθι, συγκρατημένη αισιοδοξία για τα όσα υποσχέθηκε» είπε ο κ. Ντιούδης. Μεταξύ αυτών, που όπως επεσήμανε έχουν τεθεί και ως ζητήματα από την Ομοσπονδία πανελλαδικά, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, είναι η αύξηση του επιδόματος τέκνων, κρατική βοήθεια για στέγαση των παιδιών – φοιτητών των τρίτεκνων οικογενειών, διότι όπως τόνισε, ‘’εμείς δε ζητάμε μεταγραφές, αν παρέχεται σίτιση και στέγαση σε εστίες, δεν θέλουμε τα παιδιά μας στην αυλή μας’’, παροχές δωρεάν δημόσιας υγείας, κ.α.

triteknoi2

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και κλήρωση δώρων που και σε αυτό μερίμνησε ο Σύλλογος και συγκέντρωσε πάνω από 100 δώρα, ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

kopitriteknoi

dstriteknwn

kopipitastriteknoi

triteknoi3

Χ.Π.

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων του δήμου Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου