Friday, 19 April, 2024

Με επιτυχία η ετήσια δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας (βίντεο)

Γεμάτη η αίθουσα του κέντρου δεξιώσεων στην Έδεσσα, για άλλη μία χρονιά, όπου το Επιμελητήριο Πέλλας το βράδυ του Σαββάτου

28 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση με την κοπή της βασιλόπιτας, και τη βράβευση έξι επιχειρήσεων του νομού που αναπτύσσονται και πέρα από τα όρια του.

pitaepimelitirio

gioumatzidis

Η Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μ. Κόλλια-Τσαρουχά, που παραβρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση, δήλωσε μεταξύ άλλων, πως: «Η αγωνία της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη της περιφέρειας και της πρωτογενούς παραγωγής, τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν όσο έπρεπε οι προηγούμενες κυβερνήσεις…».

kollia

Ο Περιφερειάρχης Α. Τζιτζικώστας μίλησε για τη δουλειά, τη συνεργασία και τη στήριξη που δίνεται από την Περιφέρεια στους φορείς για την ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας. Αναφέρθηκε εξάλλου, σε έργα εκσυγχρονισμού του νομού, όπως και για την παρέμβαση για το οδικό δίκτυο, με την αναβάθμιση του τμήματος Χαλκηδόνας – Έδεσσας, ζητώντας μάλιστα από την Υπουργό Μ-Θ «Να ενώσει τη φωνή της με τη δική μας, προκειμένου να προχωρήσει επιτέλους το έργο παράκαμψης Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών».

tzitzikostasepimelitirio

tzamtziskarampela

Η βουλευτής Πέλλας, Θ. Τζάκρη αναφέρθηκε επίσης στο οδικό δίκτυο και την παράκαμψη Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών, στο φράγμα Αλμωπαίου, που βρίσκεται στο στάδιο περιβαλλοντικής αδειοδότησης, ενώ μίλησε και για το αγροτικό επιχειρηματικό πάρκο Πέλλας, που επίσης ολοκληρώνεται η αδειοδότηση.

tzakri

stamenitis

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, στα προβλήματα των παραγωγικών τάξεων, στο γεγονός ότι παρά το λουκέτο δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια η κεντρική διοίκηση κωφεύει ‘’και πάλι δεν ακούει’’.

tsotsos

Λάβρος για τα Επιμελητήρια που θέλει να κλείσει η κυβέρνηση, αγνοώντας τη δουλειά που γίνεται με την προώθηση των εξαγωγών, των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης, καλώντας βουλευτές και φορείς να στηρίξουν την ενδυνάμωση τους ‘’δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τα κλείσει, αλλά και προειδοποιούμε αυτούς  που θα βάλουν την υπογραφή τους για να κλείσουν τα Επιμελητήρια’’, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

voudrislis

vasileiadisskydras

giannou

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των 6 δυναμικών επιχειρήσεων που παρά την κρίση κατάφεραν να σταθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω η καθεμία στον τομέα της.

marianna

epimelitirio

Λεπτομέρειες και βίντεο από τις βραβεύσεις των επιχειρήσεων σε επόμενη ανάρτηση.

Χ.Π.

Με επιτυχία η ετήσια δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας

 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου