Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με ‘’κενές’’ θέσεις από την Αντιπολίτευση έληξε το τελευταίο ΔΣ του δήμου Πέλλας για το 2016 – foto – video

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας για το 2016, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πέρασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία

από συμπολίτευση και αντιπολίτευση! Το θέμα βέβαια είναι ποια αντιπολίτευση, όπως φαίνεται και στις φώτο και στα βίντεο, καθώς από την πλευρά της μείζονος, το παρόν έδωσαν μόνο ο επικεφαλής, Ν. Παπανικολάου και ο δημοτικός σύμβουλος Ν. Αμπεριάδης, όπως και από την ελάσσων, μόνο ο κ. Καστερίδης!

amperiadispella

Στα θέματα προ ημερησίας, ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Π. Πετρίδης, αν και αρχικά έκανε μία αναφορά που θεωρήθηκε άκυρη, διότι δεν είχε τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία για τεκμηρίωση, στη συνέχεια ρώτησε για τα άδεια κτίρια, όπως αυτό του Ωδείου και των χώρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση Συλλόγων, κλπ.

stergioulas

Ζήτημα δημιουργήθηκε με την αναφορά στο Σύλλογο παραπληγικών και το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξει ‘’στέγη’’ αφήνοντας υπονοούμενα και απαντώντας σχετικά οι κκ Φάκκας και Σεραίδης.

Η σύναψη προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου Πέλλας και ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας για τη διαχείριση και λειτουργία του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, απασχόλησε το Σώμα και ο κ. Παπανικολάου ρώτησε πως γίνεται η επιλογή στο να μεταφέρονται από άλλους δήμους απορρίμματα στον ΧΥΤΑ του δήμου Πέλλας, ποια είναι η επιβάρυνση, ποιος έχει την εποπτεία και για πόσα χρόνια έχουν γίνει οι συμβάσεις;

 

olympiadspella

Ο δήμαρχος απάντησε σχετικά για την υποδομή του ΧΥΤΑ και για τον δρόμο που είναι στην ευθύνη του ΦΟΣΔΑ να αποκατασταθεί.

Για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και τον απολογισμό της ΔΗΚΕΠΑ η Ολυμπία Παπαδοπούλου από τη ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’ μίλησε για μεγάλη απόκλιση στα νούμερα, οπότε και καταψήφισε.

Με ‘’κενές’’ θέσεις από την Αντιπολίτευση έληξε το τελευταίο ΔΣ του δήμου Πέλλας για το 2016 – foto – video

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου