Wednesday, 24 April, 2024

Μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας στη «γιορτή αγάπης» των εργαζομένων της Π.Ε. Πέλλας

Σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, με πολλά μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε και φέτος η «γιορτή αγάπης» των εργαζομένων στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους «Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία». Όπως τόνισε, οι καλύτερες ημέρες θα έρθουν «μέσα από την αλληλοϋποστήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη». Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό έργο των στελεχών της Π.Ε. Πέλλας, παρά τις δυσκολίες, το οποίο έχει μία θετική συμβολή στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τα οποία έψαλε η Χορωδία της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου με τη συνοδεία μουσικών. Επίσης, την παρουσίαση μίας πρωτότυπης παράστασης «μαύρου» θεάτρου για την ιδέα των Χριστουγέννων, από το εφηβικό τμήμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Τέλος, ο Άγιος Βασίλης, μοίρασε δωράκια στα παιδιά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Π.Ε. Πέλλας εύχεται σε όλους τους πολίτες της Πέλλας να περάσουν τις εορτές των Χριστουγέννων με υγεία και αισιοδοξία, κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επίσης, η νέα χρονιά να φέρει ειρήνη και ανάπτυξη στον κόσμο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου