Friday, 19 April, 2024

Μ. Βορίδης από Γιαννιτσά: Στην επόμενη τετραετία η ΝΔ θα είναι και πάλι στο τιμόνι της χώρας

Ο Υπ. Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ήταν ο επίσημος καλεσμένος της ΔΕΕΠ Πέλλας για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, στα Γιαννιτσά το μεσημέρι της Κυριακής, 5 Φεβρουαρίου 2023.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στην ομιλία του, που κινήθηκε σε προεκλογικούς ρυθμούς, είπε ότι είναι χρονιά εκλογών, «κρίσιμες εκλογές και για αυτούς που αναρωτιούνται για την ημερομηνία- θα γίνουν μεταξύ Απριλίου-Μαΐου (Όχι πριν τις 9 Απριλίου). Αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά που οι Έλληνες θα αποφασίσουν να δώσουν και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Ο υπουργός συνέχισε αναφερόμενος στους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν με το φάντομ, φωνάζοντας «Αθάνατοι». Ακολούθως, έκανε σύγκριση με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τι ήταν αυτό που χαρακτήρισε τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, πώς τα χειρίστηκε το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναντι της ΝΔ.

Αναφέρθηκε στα θετικά πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως μειώσεις φόρων, αύξηση κατώτατου μισθού, μείωση ανεργίας, περιορισμός της παράνομης μετανάστευσης, διασφάλιση των συνόρων της χώρας,  κ.α.

Όσον αφορά το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ στις τελευταίες εθνικές εκλογές, ο υπουργός Μάκης Βορίδης τόνισε εμφατικά πως “υλοποιήθηκε κάθε υπόσχεσή μας», αναφέροντας πως η κυβέρνηση παρά τα προβλήματα που χρονικά συνέπεσαν με τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως η υγειονομική κρίση, ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας αλλά και οι συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας.

Ο κ. Βορίδης είπε πως τα διλήμματα πρέπει να είναι σαφή και ξεκάθαρα. “Θα συγκρουστούν δύο κόσμοι, ο κόσμος της αριστεράς και του εξισωτισμού με τις δικές μας αρχές που είναι η πατρίδα μας, η θρησκεία μας και η οικογένεια¨, με αυτήν την φράση συνέχισε ρίχνοντας βέλη προς την αξιωματική αντιπολίτευση συγκρίνοντας την “καταστροφική” διακυβέρνηση Τσίπρα με αυτήν της ΝΔ.

Επίσης για το θέμα των εκλογών ο υπουργός κ. Βορίδης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στην επόμενη τετραετία η ΝΔ θα είναι και πάλι στο τιμόνι της χώρας…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου