Thursday, 25 April, 2024

Νέα έκκληση για την αποκατάσταση της υγείας του Γιώργου Δήμκου, μετά το τροχαίο

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Πράξη Αγάπης” που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Δήμκου, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στα τέλη Μαΐου

και εξέδωσε αρχικά την ανακοίνωση για συγκέντρωση χρημάτων, ενημερώνει πως:
Ο αγώνας για τον Γιώργο Δήμκο, από τις Αμπελειές Γιαννιτσών, συνεχίζεται! Ο νέος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη μεν, αλλα σταθερή κατάσταση, μέχρι να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα του εξασφαλίσει τη νοσηλεία σε Κέντρο Αποκατάστασης.
Στο πλευρό του πάντα, η οικογένεια του, η οποία σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό φροντίζει τον Γιώργο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ταυτόχρονα, ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες, αναζητά το Κέντρο Αποκατάστασης, το οποίο θα προσφέρει τις κατάλληλες θεραπείες, έτσι ώστε ο Γιώργος να επιστρέψει κοντά μας το συντομότερο δυνατό! Όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε! Μία και μόνο μικρή συνεισφορά του καθενός μας μπορεί να χαρίσει τη ζωή στον Γιώργο!
Κουμπαράς έχει τοποθετηθεί στο κατάστημα εστίασης Brunch & coffee, Mediterranean Cuisine “Pato Negro”, στην οδό 20ης Οκτωβρίου 2, στα Γιαννιτσά. Πληροφορίες, στο τηλ. 2382 301687. Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες “Ο κουμπαράς στην θέση του και ο Γιώργος σύντομα στο σπίτι του”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου