Thursday, 25 April, 2024

Νέα Πέλλα: Μόλις βρέθηκε! Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 47χρονου

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 23:00, όταν ο 47χρονος πήγε για δουλειά σε εργοστάσιο γαλακτοβιομηχανίας στην περιοχή των Κουφαλίων
Ο 47χρονος πατέρας, είπε κάποια στιγμή στους συναδέλφους του ότι θα βγει για λίγο έξω, ωστόσο δεν γύρισε ποτέ. Όταν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είδαν ότι ο συνάδελφος του αργεί, βγήκαν να τον αναζητήσουν, όμως ο 47χρονος πατέρας δεν ήταν πουθενά…
Όσο και αν έψαξαν οι εργαζόμενοι που είχαν βάρδια το βράδυ του Σαββάτου δεν βρήκαν τίποτα, ενώ η αγωνία τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο όταν βρήκαν τα προσωπικά αντικείμενα του 47χρονου και το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο έξω από την επιχείρηση. Ήταν σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε τον 47χρονο.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι προϊστάμενοι της εταιρίας και οι αρχές. Στο σημείο έσπευσαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, άνδρες της αστυνομίας, της ασφάλειας και της πυροσβεστικής και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που από χθες ψάχνουν εξονυχιστικά τον χώρο εσωτερικά και εξωτερικά.
Τις τελευταίες ώρες ξεκίνησαν έρευνες στις δεξαμενές, όπου γίνεται βιολογικός καθαρισμός. Όλοι ήταν ανάστατοι… ευτυχώς η αγωνία τους έληξε αισίως καθώς ο άντρας έπεσε βγαίνοντας και δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς χτύπησε άσχημα.
Τον βρήκαν πριν από λίγη ώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για νοσηλεία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου