Friday, 19 April, 2024

Νέα σύσκεψη στην ΠΕ, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην Πέλλα

Μεσημεριανή σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Πέλλας, παρουσία του προέδρου ΕΟΔΥ Αρκουμανέα Παναγιώτη

του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, του Διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστου Δόντσου, του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, του Αστυνομικού Διευθυντή μας Πέτρου Περδικάτση, των συναδέλφων δημάρχων Έδεσσας και Αριδαίας, Τάκη Γιάννου και Χρήστου Μπάτση, όπως αναφέρει η δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου. 
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή μας.
Μετέφερα την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας και ζήτησα να βρίσκονται τακτικά συνεργεία του ΕΟΔΥ στη Σκύδρα και σε κάποια χωριά μας, έτσι ώστε να πραγματοποιούν οι συνδημότες μας δωρεάν τέστ κορονοϊού.
Επανέλαβα ότι στη Σκύδρα βρίσκονται οι περισσότερες και μεγαλύτερες μεταποιητικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, διαλογητήρια τυποποίησης και συσκευασίας φρούτων και οπωροκηπευτικών, με μεγάλο αριθμό εργαζομένων και ως εκ τούτου επιβάλλεται ο έλεγχος και η τακτική διενέργεια τεστ.
Μετέφερα επίσης την κατάσταση των σχολείων μας.
Επίσης από τις 15 Οκτώβρη όσοι συνδημότες μας έχουν συμπτώματα μπορούν να πραγματοποιούν τεστ κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Σκύδρας, όπως με ενημέρωσαν, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ και ο Διοικητής του νοσοκομείου Έδεσσας.
Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, ψυχραιμία, γνώση, επίδειξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου