Friday, 29 March, 2024

Νέες εγκαταστάσεις για τα ΚΤΕΛ Γιαννιτσών

Νέες εγκαταστάσεις για τα ΚΤΕΛ Γιαννιτσών

Σε νέο κτίριο λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες το ΚΤΕΛ Γιαννιτσών. Ο νέος σταθμός βρίσκεται στην παλιά αγορά, στην οδό Βενιζέλου και Φιλίππου.

Τα ΚΤΕΛ Πέλλας διαθέτουν πλέον ιδιόκτητο σύγχρονο κτίριο, που αναμένεται να παράσχει καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο στους επιβάτες, όσο και στα οχήματα.

Τα επίσημα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Γ. Γουστέρη.

Ο κ. Γουστέρης, επεσήμανε ακόμη στον ‘’Λόγο’’ ότι από τη Δευτέρα 20/7/2015 και μετά τη μετάταξη των εισιτηρίων υπεραστικών λεωφορείων από συντελεστή ΦΠΑ 13% στο 23% ισχύει νέος τιμοκατάλογος για τις μετακινήσεις με το ΚΤΕΛ «Δυστυχώς η τιμολογιακή πολιτική δεν καθορίζεται από εμάς. Η αύξηση οφείλετε στην αύξηση του ΦΠΑ κατά 23% στα εισιτήρια στα Μέσα μαζικής μεταφοράς. Εμείς έχουμε λάβει κάποια μέτρα προκειμένου να μειωθεί το κόστος μεταφοράς του επιβατικού κοινού. Με τις καινούργιες κάρτες διαρκείας το κόστος μεταφοράς είναι πιο μικρό και από τις προηγούμενες τιμές.

 Συγκεκριμένα:

Έδεσσα – Θεσσαλονίκη το εισιτήριο είναι 9,70ευρώ, τώρα με τις μηνιαίες κάρτες είναι στα 150ευρώ

Γιαννιτσά – Θεσσαλονίκη το εισιτήριο είναι 5,50ευρώ, με την μηνιαία κάρτα στα 180ευρώ

Αριδαία – Θεσσαλονίκη το εισιτήριο είναι 11,60ευρώ, με την μηνιαία κάρτα στα 250ευρώ

Αριδαία – Έδεσσα το εισιτήριο είναι 3,60ευρώ, με την μηνιαία κάρτα στα 120ευρω»

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσφορές της ΚΤΕΛ Πέλλας Α.Ε. όπως η παροχή έκπτωσης  στους φοιτητές, σε τρίτεκνους, σε ανέργους, σε άτομα άνω των 60, κ.α.

002 001

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου