Thursday, 28 March, 2024

Νέο ανακαινισμένο Discount Markt στα Γιαννιτσά, Δευτέρα τα εγκαίνια!

Εγκαίνια τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου!

Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Discount Markt εγκαινιάζει το νέο, ανακαινισμένο της κατάστημα στο πρώτο χιλιόμετρο Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της σε έναν μοντέρνο και ευχάριστο χώρο!

Αναβαθμισμένοι χώροι πώλησης και νέα ολοκαίνουργια τμήματα περιμένουν σε κάθε επίσκεψη τους καταναλωτές. Στον νέο τους φούρνο θα βρείτε φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται όλη μέρα, αλλά και πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα. Τα Discount Markt, με 75 καταστήματα συνολικά, έχουν πλέον εδραιωθεί στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, και ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Την ημέρα των εγκαινίων σας περιμένουν από το πρωί με κεράσματα, μουσική και απίστευτες προσφορές, που θα συνεχίζονται όλη την εβδομάδα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου