Tuesday, 19 March, 2024

Νοσοκομείο Νάουσας: Ρομποτικά υποβοηθούμενη χειρουργική μεγάλων αρθρώσεων

Στο Νοσοκομείο Νάουσας εδώ και τρεις μήνες ξεκίνησε η ρομποτικά υποβοηθούμενη χειρουργική μεγάλων αρθρώσεων, έχοντας ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία δεκαοκτώ περιστατικά.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα και χειρουργικές τεχνικές που μπορούν να δώσουν λύσεις αξιόπιστες λύσει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν. Νάουσας Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δ/τη του Νοσοκομείου Νάουσας Κων/νο Λυκοστράτη που με συνεχείς προσπάθειες και αγώνες έκανε πραγματικότητα αυτό το όνειρο που θα προσφέρει πολλά στους πολίτες της Ημαθίας.

Παρακάτω αυτούσια η ευχαριστήρια επιστολή του κ. Ελευθερόπουλου:

Αγαπητέ κ. Λυκοστράτη,

Αν η αρχή αποτελεί το ήμισυ του παντός τότε η ενηλικίωση αποτελεί την απαρχή της σοφίας.

Πιο ώριμοι παρά ποτέ ξεκινήσαμε εδώ και τρεις μήνες την ρομποτική υποβοηθούμενη χειρουργική μεγάλων αρθρώσεων στο Νοσοκομείο μας, και ήδη κλείσαμε με επιτυχία τα δεκαοκτώ περιστατικά.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί δίχως την αμέριστη βοήθεια του Νοσηλευτικού προσωπικού. Η «δίψα» που παρουσίασαν για την εκμάθηση νέων τεχνικών, ήταν αστείρευτη και οι έξτρα ώρες που ξόδεψαν πάνω από τον ασθενή και δίπλα στον γιατρό ανυπολόγιστες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συνεργάτες της κλινικής μας, και ένα μεγάλο, ευχαριστώ στην Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, που μοιράστηκε το όνειρό μας από την πρώτη στιγμή και επικούρησε απαράμιλλα την όλη προσπάθεια.

Αγαπητέ κύριε Κ. Λυκοστράτη, συνεχίζουμε…

Με τιμή και απεριόριστη εκτίμηση, Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γ.Ν. Νάουσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου