Friday, 19 April, 2024

Ν. Τμήμα Πέλλας ΑΔΕΔΥ: Συνάντηση με υπαλλήλους του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ) στα Γιαννιτσά

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς και υπηρεσίες της Πέλλας, συναντήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2020

με υπαλλήλους του ΕΦΚΑ στο Γ’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Πέλλας (τ. ΙΚΑ) στα Γιαννιτσά.
Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν το πρόβλημα των μισθολογικών μετατάξεων των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ, οι οποίοι έπειτα από την αναγνώριση του πτυχίου τους κατατάσσονται σε μισθολογικό κλιμάκιο χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το σύνολο της προϋπηρεσίας τους.
Τονίσθηκε ιδιαιτέρως ότι το πρόβλημα προς το παρόν περιορίζεται προσωρινά μόνο στους υπηρετούντες του ΕΦΚΑ αλλά αναμένεται το επόμενο διάστημα σχετική απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία θα αφορά και θα επιφέρει συνέπειες στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων.
Ως εκ τούτου το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας αποφάσισε να γνωστοποιήσει άμεσα το πρόβλημα στα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης του σημαντικού αυτού προβλήματος.
Επίσης, δεδομένου των σημαντικών προβλημάτων των τοπικών υποκαταστημάτων του ΕΦΚΑ στο νομό μας, (υποστελέχωση, εξαίρεσης από την κινητικότητα, αρμοδιότητες), το επόμενο διάστημα αναμένεται και νέα συνάντηση του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας με τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ.
Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας
Ο Πρόεδρος Σουκιούρογλου Ιωαννης
Ο Γ. Γραμματέας Διαμαντόπουλος Ηλίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου