Saturday, 20 April, 2024

Οι «κάζουαλ» εμφανίσεις με δερμάτινα και ραντάκια για Αχτσιόγλου!

Μπορεί οι τίτλοι των ρεπορτάζ από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να εστιάζουν στο αποτέλεσμα, όμως εξίσου ενδιαφέρον

έχουν και τα «παραπολιτικά» της συνεδρίασης, οι λεπτομέρειες που μεταφέρουν το κλίμα, τα πηγαδάκια και τις συζητήσεις μεταξύ των στελεχών.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, που ακολουθώντας περισσότερο το dress code που προστάζει η ηλικία της και όχι η θέση της, επέλεξε ένα τζιν παντελόνι, ένα τιραντέ λευκό μπλουζάκι και ένα δερμάτινο μπουφάν. Ανάλογο ήταν και το ντύσιμο του κυβερνητικού εκπροσώπου, επίσης νεότατου Δημήτρη Τζανακόπουλου, που συνδύασε το τζιν του παντελόνι με δερμάτινο μπουφάν.axtsioglousyrizaosΌταν δε οι δυο τους συναντήθηκαν έξω από τον χώρο της συνεδρίασης, τα φλας άστραψαν και η λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες τους τα έλεγε όλα: «Οι υπουργοί με τα δερμάτινα».

Η κυρία Αχτσιόγλου πάντως, αν και μία εκ των πρωταγωνιστών της διαπραγμάτευσης, επέλεξε να καθίσει μακριά από τις πρώτες σειρές και προτίμησε τα «ορεινά». efiΤο ίδιο έκανε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ο υπουργός Οικονομικών που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον όσα ειπώθηκαν στην Μάλτα, κάθισε δυο σειρές μπροστά τους, ενώ αντάλλαξαν γελαστοί μερικές κουβέντες «στα όρθια». Στην πρώτη σειρά, δίπλα στον πρωθυπουργό ήταν, ως συνήθως, ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αλλά ανάμεσά τους αυτή τη φορά μπήκε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Σπίρτζη, τον υπουργό Μεταφορών που αυτή την περίοδο εγκαινιάζει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, που μετά από πολλά χρόνια έργων είναι έτοιμοι.

Κοντά τους και η Ρένα Δούρου, η περιφερειάρχης Αττικής που κρατούσε στα χέρια της ένα κλαράκι με άνθη, πορτοκαλιάς όπως είπαν κάποιοι. renaΠολλές φορές τα «διάσημα» πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε να χαμογελάσουν προς την κάμερα είτε κάποιου φωτογράφου είτε προς το κινητό κάποιου συντρόφου, που ήθελε ως φαίνεται ένα αναμνηστικό της συνεδρίασης. Χαρακτηριστική της… παιδικής χαράς που επικράτησε γενικά, παρά τις επί μέρους διαφωνίες, είναι και η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Μάκη Μπαλαούρα, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε την «13η σύνταξη». «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα», είπε γελώντας ο πρωθυπουργός.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου