Saturday, 20 April, 2024

Οι κάμερες δεν πιάσαν τους Αντιεξουσιαστές που θα δηλητηρίαζαν κόσμο, αλλά τον πατέρα που έκλεψε παιχνίδι!

Πόση άγνοια νομίζουν ότι μας ταΐζουν, εκτός από υδροχλωρικό οξύ;

Αυτές τις ημέρες δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ ειδήσεις του τύπου… μητέρα έκλεψε μωρουδιακά από τις προθήκες ενός πολυκαταστήματος γιατί δεν είχε να ντύσει το παιδί της… πατέρας έκλεψε παιχνίδι για το παιδί του…

Ένας 24χρονος που προσπάθησε να φύγει από το πολυκατάστημα χωρίς να πληρώσει, όμως έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους και συνελήφθη από την αστυνομία. Και μας πείραξε ότι ήταν ένα… παιχνίδι αξίας 60 ευρώ! Αν ήταν 10 ευρώ δεν θα τον συλλάμβαναν;

Δεν θεωρούμε μη επιλήψιμη την πράξη της όποιας κλοπής, και για όποιο λόγο, όπου ο 24χρονος που προσπάθησε να φύγει από το πολυκατάστημα χωρίς να πληρώσει, έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη πριν απομακρυνθεί ενώ ισχυρίστηκε πως κατέφυγε στην κλοπή επειδή δεν είχε χρήματα για να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο στο παιδί του! Ωστόσο, αυτός δεν απέφυγε τη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου. Δεν πήγε να απειλήσει όμως τη ζωή κάποιου. Ούτε με όπλο, ούτε με μαχαίρι! Οι Αντιεξουσιαστές που γέμισαν με δηλητήριο τρόφιμα θα συλληφθούν αναλόγως; Όχι, είναι η απάντηση και ας έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία την έρευνα για την απειλητική ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού των “Μαυροπράσινων Εμπρηστών” ότι έχουν δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ σειρά προϊόντων πολυεθνικών εταιρειών. (sic)

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σχετικά με κείμενο που αναρτήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2017, σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, ανακοινώνεται, ότι η προανάκριση ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

Από τις αστυνομικές Αρχές, ενημερώθηκε αμέσως ο Ε.Φ.Ε.Τ. και οι εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο.

Η ανάρτηση των “Μαυροπράσινων Εμπρηστών”

Για προϊόντα γνωστών πολυεθνικών εταιρειών που έχουν δηλητηριαστεί με υδροχλωρικό οξύ προειδοποιούν άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται “Μαυροπράσινοι Εμπρηστές” με κείμενο με τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 3η» που δημοσίευσαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πρόκειται για το τρίτο τέτοιο κρούσμα στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Στο σχετικό κείμενο, οι εμπνευστές του σαμποτάζ αναφέρουν ότι «στη διάρκεια των Χριστουγέννων εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα σφάζονται ή στραγγίζονται» και παραθέτουν τις επωνυμίες των προϊόντων που υποτίθεται ότι έχουν μολύνει με υδροχλωρικό οξύ. Όπως προειδοποιούν, στο διάστημα από 20 έως 24 Δεκεμβρίου θα επανατοποθετήσουν τα μολυσμένα προϊόντα σε σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποχρεώσουν τις εταιρείες να τα αποσύρουν μαζικά από τα ράφια.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιες προειδοποιήσεις είχαν πραγματοποιηθεί παραμονές Χριστουγέννων του 2013 και του 2016, για τις οποίες είχε υπάρξει ανάληψη ευθύνης από την οργάνωση «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία».

Οι εταιρείες που είχαν αναφερθεί τότε στις αναρτήσεις της οργάνωσης, προχώρησαν σε ανάκληση των προϊόντων τους.

Και που καταλήγουμε; Ότι ενώ πρόκειται για το τρίτο τέτοιο κρούσμα στη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών δεν είδαμε ούτε μία σύλληψη, ούτε καν από κάμερα δεν εντοπίστηκε ένα άτομο! Με κουκούλες μπαίνουν στα καταστήματα; Όχι φυσικά! Αλλά για αυτούς, όπως και τους άλλους γνωστούς αγνώστους των επιθέσεων, πχ στη δικηγόρο που κουκουλοφόροι εκτόξευσαν φωτοβολίδα, δεν βρέθηκε τίποτα! Πόση άγνοια νομίζουν ότι μας ταΐζουν, εκτός από υδροχλωρικό οξύ; Έχει καεί το μυαλό των πολιτικών μάλλον με υδροχλώριο!

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου