Friday, 19 April, 2024

Οι ταινίες της εβδομάδας στο σινέ Αστέρια στα Γιαννιτσά

Από την Πέμπτη 9 Μαρτίου και κάθε μέρα το ψυχολογικό θρίλερ «Διχασμένος». Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

επιστρέφει στον παλιό, καλό του εαυτό (Η Έκτη Αίσθηση, Άφθαρτος) με ένα θρίλερ για γερά νεύρα που η εφημερίδα The Guardian ήδη χαρακτήρισε ως «υποδειγματική μίξη Χίτσκοκ και τρόμου».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Τζέιμς ΜακΑβόι, γνωστός από τις ταινίες Wanted, Trance, X-Men, Εξιλέωση, Ύποπτος Συνωμοσίας, Η Εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι.

Μαζί του η Άνια Τέιλορ-Τζόι, πρωταγωνίστρια του θρίλερ τρόμου «The Witch».spilit

Ώρα προβολής 10:15μμ

Από Πέμπτη 09 Μαρτίου επίσης οι “Αφανείς ηρωίδες” με μία προβολή κάθε μέρα στις 8:00μμhidden

Οι «Αφανείς Ηρωίδες» είναι η απίστευτη άγνωστη ιστορία των Κάθριν Τζόνσον (Ταράζι Π. Χένσον), Ντόροθι Βον (Οκτάβια Σπένσερ) και Μαίρη Τζάκσον (Τζανέλ Μονέ), τριών ιδιοφυών Αφροαμερικανών γυναικών, οι οποίες εργάζονταν για τη NASA και ήταν οι εγκέφαλοι πίσω από μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία.

Και το Σάββατο και Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου θα προβάλλεται η ταινία “Μηδέν” στις 7:00μμ

Τα γυρίσματα της ταινίας «Μηδέν» έγιναν εξολοκλήρου στον ποταμό Λουδία.midentainiaΠριν λοιπόν την αποστολή του φιλμ σε διεθνή φεστιβάλ και ύστερα από επιθυμία συντελεστών και του κόσμου αποφασίστηκε η προβολή της στην πόλη μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου