Saturday, 20 April, 2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας με όλον τον κομματικό μηχανισμό, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου

με καλεσμένο τον Υπουργό Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στο ξενοδοχείο “Πέλλα” στα Γιαννιτσά.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεοδόσης Ουραηλίδης και τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής καλωσόρισαν τον κ. Γεωργιάδη.


Μετά τον αγιασμό και την κοπή της Βασιλόπιτας, o λόγος πριν τον υπουργό, δόθηκε στους δύο βουλευτές της ΝΔ που ήταν παρόντες, τον Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε:  «Έχουμε καταφέρει αρκετά αυτούς τους έξι μήνες που βρισκόμαστε και για το σύνολο της χώρας, αλλά και για το νομό Πέλλας. Πολλά ζητήματα έχουν μπει στην πρώτη προτεραιότητα και σε μία σειρά…».

και τον Βασίλειο Βασιλειάδη, που δήλωσε πως: «Αίτημα του Πρωθυπουργού, να είμαστε συνεχώς επαφή με τη βάση…».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης στο λόγο του, επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι το Νομοσχέδιο για τους πλειστηρισμούς ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και δόθηκε παράταση επί ΝΔ. 


Σε ότι έχει να κάνει με τα εθνικά θέματα, μίλησε για την ανάγκη εξοπλιστικών, καθώς δεν συνορεύουμε με την Ολλανδία… αλλά με την Τουρκία, αν και εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι δεν θα γίνει πόλεμος… Εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα στείλει πλοία στην περιοχή που έχει συμφωνήσει με τη Λιβύη και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα.


Μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν». Αν και η ομιλία του ξεκίνησε με τις δύο… θλιβερές επετείους σαν χθες, 25 01, την εκλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στη συνέχεια του λόγου του, δεν έκανε ουδεμία αναφορά στο ζήτημα των Σκοπίων.

https://www.facebook.com/logos.pellas/videos/2695791957125342/

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου