Tuesday, 23 April, 2024

Ο Βαγγελάκης από τα Γιαννιτσά παίρνει συνέντευξη τον Πέλκα! (Βίντεο)

Στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού, όπως Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ο ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα στον 12χρονο Βαγγέλη

να γίνει ρεπόρτερ και να “ανακρίνει” τον Δημήτρη Πέλκα!

Αναλυτικά:

“Ο κόσμος τον έμαθε λίγες μέρες πριν όταν έτρεχε στον μαραθώνιο της Αθήνας παρότι βρισκόταν σε ειδικό αμαξίδιο. Ο Βαγγέλης, όμως, τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα ξεχωριστά μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ και φυσικά στα Γιαννιτσά είναι γνώριμη… φυσιογνωμία!

Παρά τη σπάνια ασθένεια που τον αναγκάζει να ζει την καθημερινότητά του στο καροτσάκι, ο 12χρονος Βαγγέλης δεν χάνει το μεγαλύτερό του όπλο. Το χαμόγελό του και την δίψα του να ζήσει όσα (θεωρητικά) δεν μπορεί. Δύο χρόνια πριν είχε ταξιδέψει μέχρι τη Φλωρεντία για να δει τον ΠΑΟΚ κι έκανε το τραπέζι στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Τώρα, το πρόγραμμά του δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει από κοντά τον Δικέφαλο να κερδίζει στην Φλωρεντία, αλλά δύσκολα θα τον δείτε να λείπει από ματς της Τούμπας. Αυτή τη φορά η επίσκεψή του στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όμως, ήταν λίγο διαφορετική. Ο Βαγγέλης άφησε στην άκρη – όσο γίνεται – το ρόλο του φιλάθλου κι έγινε για λίγο δημοσιογράφος προκειμένου να πάρει συνέντευξη στον Δημήτρη Πέλκα για λογαριασμό του PAOK TV.

Παρά το άγχος του το οποίο οδήγησε στην εκκένωση του… στούντιο για να πραγματοποιηθεί το γύρισμα, ο Βαγγέλης έκανε μια όμορφη, διαφορετική κι αθώα συζήτηση με τον «γείτονα» παίκτη του ΠΑΟΚ που εγκαινιάζει την ενότητα Junior Reporter στο paokfc.gr.”

sportdog.gr

Ο Βαγγελάκης από τα Γιαννιτσά παίρνει συνέντευξη τον Πέλκα! (Βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου