Thursday, 28 March, 2024

Ο Βορίδης φυγαδεύτηκε από τη Βέροια λόγω ΠΑΟΚτσήδων – “Κρυφά” και στην Πέλλα (vid)

Εσπευσμένα αναχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, από τη διευρυμένη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας

στο Επιμελητήριο της Βέροιας, λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς έξω από το κτίριο “φόβισαν” τον υπουργό, που ακούστηκε να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες».
Αστυνομικός εισήλθε στην αίθουσα και είπε στον υπουργό: «Πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε».
Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, φωνάζοντάς του «μη φεύγετε, θα σας προστατεύσουμε εμείς», αλλά ο Μάκης Βορίδης αποχώρησε, τελικά, με τη συνοδεία του, σχεδόν τρέχοντας, όπως φαίνεται και στο βίντεο:


Και στο Νομό Πέλλας, βέβαια έκανε “εμφάνιση” στα κρυφά, καθώς βρέθηκε -έπειτα από συνεννόηση προφανώς, χωρίς ενημέρωση των ΜΜΕ (σίγουρα δεν είδε καλή μέρα και είπε να συνεχίσει το τούρ! Συγκεκριμένα, ο κ. Βορίδης συναντήθηκε στην Κρύα Βρύση όπου ο Πρόεδρος της Κοινότητας Α. Βλάχος Ανδρέας του παρέδωσε τον φάκελο με το αίτημα της επανίδρυσης του Δήμου, σύμφωνα με τον Λυσ. Αμιτζόγλου ενώ πέρα από επισκέψεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, βρέθηκε και στον ΑΣ Πέλλας, παρουσία μελών της ΝΟΔΕ και του κόμματος.
Η “κάθοδος” θα είναι πιο γρήγορη από ότι μπορείτε να φανταστείτε μερικοί… αν κρίνουμε και από τις κινήσεις στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ και τη συνέχεια, με “κρυφές” συσκέψεις και επιλογή ατόμων, όπως και τα σχόλια για τον καλεσμένο Υπουργό. 
*βίντεο: Προοδευτικός Δρόμος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου