Friday, 19 April, 2024

Ο Βουλευτής Γ. Καρασμάνης υποστηρίζει το αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης κατέθεσε την επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Γιαννιτσών, ως αναφορά στη Βουλή

προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη Κωστή, σχετικά με το αίτημά μας, για οριστική διευθέτηση του ζητήματος μετακίνησης των κυνηγών εντός της Περιφερειακής Ενότητας της κατοικίας τους.
Το Δ.Σ.
Με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση σας στα Μέσα Ενημέρωσης, σας κάνουμε γνωστά τα εξής:
Ο κ. Καρασμάνης έχει καταθέσει την από 9-11-2020 επιστολή σας ως αναφορά στη Βουλή.
Επίσης, ο κ. Καρασμάνης, έχει καταθέσει ως αναφορές στη Βουλή τις επιστολές των συναδέλφων σας Έδεσσας και Αλμωπίας.
Συνεπώς, έχουν κατατεθεί τρεις αναφορές συνολικά για το εν λόγω θέμα.
Πως λοιπόν εξαιρείτε από την ανακοίνωση σας τον κ. Καρασμάνη, ότι δεν ασχολήθηκε με το θέμα σας; Άλλωστε είναι γνωστή η ευαισθησία του πρώην Υπουργού για τον Σύλλογο σας, με τον οποίο έχει συναντηθεί και συζητήσει τα προβλήματα σας, αλλά και με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία υπάρχει αγαστή συνεργασία από το παρελθόν.
Μάλιστα, υπάρχουν και παρεμβάσεις του στη Βουλή για τα προβλήματα σας, όπως υπάρχει και ευχαριστήριο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, χωρίς ο ίδιος να το επιδιώξει και να το δημοσιεύσει. (σας επισυνάπτεται).
Καθώς επίσης, έχει βοηθήσει τον Σύλλογο σας κατ΄ επανάληψη οικονομικά, με επιχορηγήσεις και δεν επέτρεψε ποτέ να τον ευχαριστήσει ο Σύλλογος δημοσίως.

Επειδή πιστεύουμε πως το λάθος σας, προέρχεται από αβλεψία κι όχι από σκοπιμότητα και στο πλαίσιο του κώδικα δεοντολογίας, θεωρούμε ότι θα επανορθώσετε και θα κοινοποιήσετε την απάντηση μας στα μέλη σας, προκειμένου να ενημερωθούν για έναν άνθρωπο που κάνει ότι μπορεί για να επιτελέσει γνήσια και με τον καλύτερο τρόπο τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα για τα συμφέροντα του Νομού και των συμπολιτών μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου