Thursday, 28 March, 2024

Ο Γιαννιτσιώτης Γιάννης Κυριακίδης στους Μεσογειακούς αγώνες, με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

O Γιάννης Κυριακίδης εκλήθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, προκειμένου να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες Δρόμου

που θα διεξαχθούν 27-30 Ιουνίου στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Προς το παρόν, από την Παρασκευή, 22 Ιουνίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Δρόμου Ανδρών-Νέων-Γυναικών, στη Μυτιλήνη όπου συμμετέχει ο Γιάννης.

Η Βόρεια Ελλάδα αξίζει ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Αναφορά στο γιατί δε διοργανώνεται και στη Βόρεια Ελλάδα ένα πανελλήνιο γίνεται από τις Ομοσπονδίες, σημειώνοντας πως: Υπολογίζοντας τα έξοδα για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου στη Μυτιλήνη, διαπιστώνουμε τη δραματική αφαίμαξη των σωματείων και αθλητών που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα και ενόψει του γεγονότος ότι ακούγονται διάφορες “κοντινές” τοποθεσίες ΚΑΙ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ, μήπως να δραστηριοποιηθούν οι παράγοντες της Ένωσης για να έρθει η συγκεκριμένη διοργάνωση στην περιοχή μας;Γιατί στο τέλος θα βρεθούμε στην καλύτερη περίπτωση στην Αθήνα και στη χειρότερη σε νησί και για αυτή την διοργάνωση. Και μάλιστα με μόνη παροχή, μια μακαρονάδα!

Παρόλα αυτά, οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Γιάννη Κυριακίδη, όπου κι αν συμμετάσχει! Το Σάββατο που μας πέρασε στην ανάβαση που διοργάνωσε η “Δόξα” Σταυρούπολης για άλλη μια φορά ο Γιάννης σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους Μεσογειακούς!

Καλές επιτυχίες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου