Friday, 19 April, 2024

Ο Γρηγόρης Γουστέρης και πάλι πρόεδρος της ΚΤΕΛ Νομού Πέλλας!

Για τρίτη συνεχόμενη τετραετία με συντριπτική πλειοψηφία (αγγίζει το 70%) εξελέγη πρόεδρος της εταιρίας ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε  ο Γρηγόρης Γουστέρης.

Την 4η Ιανουαρίου 2017 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας  «ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε.», στα γραφεία της εταιρίας στην Έδεσσα. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση και οι ιδιοκτήτες των Λεωφορείων νομού Πέλλας ξαναεμπιστεύτηκαν για τρίτη συνεχόμενη τετραετία τη διοίκηση της εταιρίας τους, στον Γρηγόρη Γουστέρη και στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με την τελευταία εκλογική διαδικασία, αποδείχθηκε ως το πρόσωπο που λαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετόχων της  ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε. Το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία είναι ιδιοκτήτες με  εμπειρία στα κοινού των λεωφορειούχων και είναι οι:

Πρόεδρος: Γουστέρης Γρηγόριος

Αντιπρόεδρος: Κουπαράνης Τραϊανός

Σύμβουλοι: Σιταράς Ιωάννης, Καραμανλής Ιωάννης, Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος, Αλμπαντής Εμμανουήλ και Βρατάκης Σωτήριος.

Σε δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της εταιρίας Γρηγόρης Γουστέρης σημείωσε: «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, με τους οποίους είχαμε μια άριστη συνεργασία στον προεκλογικό αγώνα, και τους συναδέλφους μετόχους της εταιρίας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για τρίτη συνεχόμενη τετραετία, υποσχόμαστε ότι σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας και κατ’ επέκταση και ο κλάδος μας, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό και να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαίρω το νεοεκλεγέν συμβούλιο και ευχαριστώ αυτούς που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και όλους τους μετόχους που μας συμπαραστέκονται για να συνεχίσουμε το έργο μας με τον ίδιο ζήλο και με περισσή διάθεση».

Ο Γρηγόρης Γουστέρης και πάλι πρόεδρος της ΚΤΕΛ Νομού Πέλλας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου