Friday, 29 March, 2024

Ο Δήμαρχος Έδεσσας είναι… ο δήμαρχος Έδεσσας!

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Έδεσσα – Βεγορίτιδα» πραγματοποίησε την εκδήλωση παρουσίασης των στελεχών του συνδυασμού το βράδυ της Τετάρτης, 8 Μαΐου 2019

στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.
Υποψήφιοι, μέλη της παράταξης, απλός κόσμος που παραβρέθηκε για να ακούσει τα όσα είχε να πει ο δήμαρχος, γέμισαν την αίθουσα και ο Δημήτρης Γιάννου ως εκ νέου υποψήφιος, συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών.


Χειμαρρώδης στο λόγο του, όπως είπε, ποιες σελίδες και ποιος λόγος, μίλησε από καρδιάς, για το ξεκίνημα της πρώτης θητείας, από το 2011 και τη συνέχεια της πορείας της δημοτικής αρχής, αλλά και του δήμου Έδεσσας, δίνοντας το στίγμα των έργων που υλοποιήθηκαν, όσων είναι σε εξέλιξη και των επόμενων που σχεδιάζονται…

Όπως σημείωσε, ο δήμος Έδεσσας με τον δήμο Βεγορίτιδας επί Καποδίστρια έπαιρναν 1 εκατ. ευρώ και “μεις με 300.000 ευρώ ζούμε από το 2011 έως σήμερα. Όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης…”.


Ο ίδιος στο τέλος δήλωσε: “Μία συγκλονιστική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου μας. Ευχαριστώ από καρδιάς αυτό τον συγκλονιστικό κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, του πιο πλήρους ψηφοδελτίου, που γέμισαν τη σκηνή! Ευχαριστώ όλους εσάς που με γεμίζετε με αγάπη”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου