Thursday, 25 April, 2024

Ο Δήμος Κυριλίδης, εκπρόσωπος τύπου Β. Ελλάδος στους «Σπαρτιάτες» με τη στήριξη Κασιδιάρη

Ο Δήμος Κυριλίδης, εκπρόσωπος τύπου Βορείου Ελλάδος αναλαμβάνει στο κόμμα «Σπαρτιάτες»

με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη.

“Σπαρτιάτες”: Το κόμμα που στηρίζει ο Κασιδιάρης

Αυτό υποστηρίζει με ανακοίνωση του, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ότι στις επόμενες εκλογές θα στηρίξει το κόμμα “Σπαρτιάτες”, το οποίο σε αντίθεση με τον ίδιο, πήρε το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία» αναφέρει η σχετική δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Ποιοι είναι οι “Σπαρτιάτες”

Το κόμμα γεννήθηκε επίσημα το 2017, με την κατάθεση στον Άρειο Πάγο της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου φορέα.

Όπως αναφέρουν οι “Σπαρτιάτες” εκφράζουν “σε πραγματικό και απόλυτο βαθμό την λαϊκή πατριωτική Δεξιά, το τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, αποκαλούνται ως “θεματοφύλακες των πατροπαράδοτων αρχών και αξιών του Ελληνισμού” και τιμούν “τις παραδόσεις μας που σήμερα εκλείπουν από τη δημόσια ζωή της χώρας”.

“Είμαστε ο σιδηρούς βραχίονας και το πραγματικό ανάχωμα που θα ανακόψει τον κατήφορο και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων, όχι μέσα από λόγια, αλλά με έργα που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν όλους τους Ελληνόψυχους. Πάντα ταγμένοι να φυλάμε Θερμοπύλες ξεκινάμε και όσοι πιστοί προσέλθετε…”.

«Ο αγώνας δικαίωσης δεν σταμάτησε ποτέ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Οι καιροί απαιτούν υπομονή και πίστη. Με χαρά και μεγάλη ευθύνη δέχομαι την θέση του εκπρόσωπου τύπου (Β.Ε.) στο κόμμα “Σπαρτιάτες”. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε το χρέος του,ο άνθρωπος που στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις. Τώρα είναι σειρά του ελληνικού λαού να μιλήσει. Και θα μιλήσει στις επερχόμενες εκλογές» αναφέρει σχετικά, ο εκπρόσωπος τύπου (Β.Ε.) «Σπαρτιάτες» Δήμος Κυριλίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου