Tuesday, 19 March, 2024

Ο Δήμος Κυριλίδης “μπροστάρης” στην εκδήλωση για τον Μ. Αλέξανδρο, με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη

Με ηχηρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η μηχανοκίνητη πορεία για τη Μακεδονία, από τη Θεσσαλονίκη στην Πέλλα

το απόγευμα της Κυριακής, 13 Ιουνίου 2021.


Αφετηρία η Θεσσαλονίκη, όπου συγκεντρώθηκαν αρχικά μέλη του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη και κόσμος που έδωσε τον παλμό, με δεκάδες αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι τα πρόσωπα που αναδεικνύουν την εθνική ιδέα των Ελλήνων δεν έχει να κάνει ούτε με μισόλογα, αλλά ούτε και εκπτώσεις στη διεκδίκηση της εθνικής αξιοπρέπειας, της διατήρησης της εθνικής μνήμης και όσων συνέβαλαν διαχρονικά για την ανάδειξη και διατήρηση της.


Φτάνοντας στην Πέλλα άλλοι με τα οχήματα τους και άλλοι πεζή, έκαναν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα, όπως “Ελλάς, Ελλάς ή ταν ή επί τας”, “Η Μακεδονία είναι ελληνική”. Έπειτα τον λόγο πήραν, ο εκπρόσωπος της νεολαίας του κόμματος και στελέχη, ο Υπεύθυνος Ενέργειας και φυσικών πόρων από τα Γιαννιτσά Δήμος Κυριλίδης και ακούστηκε ηχητικό με ομιλία του αρχηγού του κόμματος “Έλληνες για την Πατρίδα”, Ηλία Κασιδιάρη.
Αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ άλλων. ήταν πως: “Υπάρχουν Έλληνες ασυμβίβαστοι που δε ξεχνούν το όνομα της Μακεδονίας και θα κάνουμε ότι χρειαστεί να θυμίζουμε σε όλους ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Ο ανιδιοτελής αγώνας για την πατρίδα μας, είναι μονόδρομος”. Ακόμη, λόγος έγινε για τον Μ. Αλέξανδρο και τις κατακτήσεις του…
Ο Δήμος Κυριλίδης, ως κεντρικός ομιλητής επεσήμανε πως: “Με τη δύναμη που έχει ο ελληνικός λαός και όλοι μαζί οι “Έλληνες για την Πατρίδα” του Ηλία Κασιδιάρη, μπορούμε να αποτρέψουμε τα κακώς κείμενα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους πρωτεργάτες που ξεκίνησαν τον μακεδονικό αγώνα, όπως ο Ίων Δραγούμης και ο Παύλος Μελάς… και οι τοπικοί μας Ήρωες, ο Γκ. Γιώτας, ο Τέλος Άγρας,… όλα αυτά τα πρωτοπαλίκαρα που έδωσαν το στίγμα τους και τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι…

Όσοι πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν διαπραγματευόμαστε όλα αυτά που ούτως ή άλλως μας ανήκουν…”.


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και ο Εθνικός Ύμνος.
Η μηχανοκίνητη πορεία συνέχισε προς την πόλη των Γιαννιτσών και ολοκληρώθηκε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με κατάθεση στεφάνου, από τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Άγγελο Αγγελίδη, μπροστά από το Πνευματικό κέντρο.

*video pellain

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου