Friday, 19 April, 2024

Ο Δήμος Σκύδρας καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τους πληγέντες της Καρδίτσας

Δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του, ο Δήμος Σκύδρας, προετοιμάζει τη συγκέντρωση διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης

τα οποία θα συγκεντρωθούν, από όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν, και θα σταλούν στον Δήμο Καρδίτσας, που δοκιμάστηκε έντονα, από την πρόσφατη κακοκαιρία “Ιανός”.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, στο ΚΕΠ Σκύδρας, στην Καλή και στις κατά τόπους Τοπικές Κοινότητες.
Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου σημειώνει πως ο δήμος δίνει το παρών: “Η Σκύδρα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αγάπης, δηλώνει παρούσα για ακόμη μία φορά, πράττοντας το καθήκον της στην ανθρωπότητα…


Όλοι μαζί, με ότι μπορεί ο καθένας, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα… στη θέση τους θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας και όλοι μας”! Βέβαια, πάντα ο δημότης μπαίνει μπροστά και δεν έχουμε ενημέρωση οι ίδιοι οι δήμαρχοι, σύμβουλοι, κλπ, αν βάζουν κάποιο ποσό ή αγοράζουν και οι ίδιοι προϊόντα για να ενισχύσουν επιπλέον τέτοιες κινήσεις, όμως η αλληλεγγύη του Έλληνα γενικά είναι αναμφίβολη, όπως φάνηκε και στη δεδομένη περίπτωση της περιοχής της Θεσσαλίας, που έχουν συγκεντρωθεί τόνοι ειδών. Ένα μεγάλο εύγε σε όλους! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου