Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στα Γιαννιτσά

Ένας πανικός επικράτησε στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών και μόνο στο… άκουσμα της άφιξης του Ηλία Κασιδιάρη!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ σε ξενοδοχείο της πόλης και έδωσε τα ονόματα των υποψηφίων του Νομού και οι γύρω δρόμοι γέμισαν αστυνομικούς!!!
Αυτοί είναι οι: Σαχινίδης Ιωάννης έμπορος, Μπαμπαλής Νικόλαος αγρότης, Τσούκας Αναστάσιος Οικοδόμος και Ευτηριάδου Άννα Λογίστρια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για το πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος και τις λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή για το μείζον εθνικό ζήτημα της πρωτογενούς παραγωγής: «Το νέο μνημόνιο που ψήφισαν χέρι-χέρι Σύριζα και ΝΔ στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο, δηλαδή την βάση της εθνικής μας παραγωγής. Οι αγρότες εκτελούνται στην κυριολεξία από το διεφθαρμένο μνημονιακό καθεστώς, που έχει στόχο την οριστική εκμηδένιση του πρωτογενούς τομέα, που θα οδηγήσει σε οριστική διάλυση την οικονομία της χώρας. Ο Έλληνας αγρότης πρέπει να στηριχθεί από το κράτος, γιατί πάνω στην δική του παραγωγική εργασία θα στηριχθεί η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Το κόμμα μας αγωνίζεται για κατάργηση όλων των αντιπαραγωγικών μνημονιακών μέτρων, γενναίες φοροαπαλλαγές και διαγραφή τραπεζικών χρεών για τις αγροτικές οικογένειες και επιδότηση όσων παράγουν και συνεισφέρουν στην αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της χώρας».

DSC01980

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ «που μας δίνουν βήμα» όπως είπε, «σε αντίθεση με τα μεγάλα Μέσα που μας έχουν αποκλείσει», αναφερόμενος και στον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος και στην «απαράδεκτη πολιτική απόφαση όλων των κομμάτων να μην καλέσουν τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τηλεμαχία των συστημικών και μνημονιακών πολιτικών αρχηγών. Δεν τολμούν να καλέσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο στημένο debate γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν πρόγραμμα και είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδος. Φοβούνται την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής που εκφράζει απόλυτα κάθε Έλληνα πατριώτη. Όσο αυτοί μας αποκλείουν από τα κανάλια, εμείς θα μιλάμε στους δρόμους και στις πλατείες».

Αυτή την ώρα βρίσκεται στην Κρύα Βρύση στα γραφεία της Τ.Ο Πέλλας όπου και πραγματοποιεί την κεντρική του ομιλία.
Τουλάχιστον οι πολίτες της γύρω περιοχής μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι… με τόση φύλαξη από την Αστυνομία!

Περισσότερα και η συνέντευξη στο έντυπο φύλλο του ”Λόγου” την Τετάρτη 9/9/2015

Χ.Π.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στα Γιαννιτσά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου