Wednesday, 17 April, 2024

Ο Μάρκος Μπόλαρης στο νομό Πέλλας

Περιοδεία πραγματοποίησε το Σάββατο 24/9/2016 ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γιάννη Σηφάκη στο νομό

mpolaris2

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Πέλλα, βρέθηκε σε νεοσύστατο σύνδεσμο αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών, σε πρότυπους παραγωγούς και μεταποιητικές αγροτικές επιχειρήσεις της Πέλλας και συναντήθηκε με Δημάρχους της Πέλλας καθώς και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ. Στα Καλύβια παρευρέθηκε και η Υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη

Στον νεοσύστατο Σύνδεσμο Αγροτικών συνεταιρισμών και Ομάδων παραγωγών στα Καλύβια ξεκίνησε την ομιλία του κρατώντας το καταστατικό του Συνδέσμου λέγοντας: « Για αυτό ήρθα σήμερα εδώ, είναι πολύ σημαντική εξέλιξη η ίδρυση του Συνδέσμου σας, μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Στη συνέχεια, στον Δήμο Αλμωπίας, τον υπουργό υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τους συνεργάτες του. Εκεί πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, όπως το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια με τους βοσκότοπους, αλλά και τις σημαντικές φθορές που έχει υποστεί η αγροτική οδοποιία από τις κακοκαιρίες.

mpolarisalmopia

Παράλληλα, συζητήθηκε η ένταξη μελετών για έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για τους αγρότες και θα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

almopiampolaris

Ο Υπουργός στον επίλογό του έκανε λόγο για «ανοιχτούς ορίζοντες και ανοιχτά μυαλά» ώστε να πάει μπροστά ο αγροτικός τομέας, ενώ αναφέρθηκε σε καινοτόμες δράσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου