Friday, 19 April, 2024

Ο Μπογδάνος στη ΔημΤΟ Έδεσσας

Στην Έδεσσα βρέθηκε το Σαββάτο, 15 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προσκεκλημένος στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της Δημ Τ.Ο.
Σε μια γεμάτη από στελέχη και μέλη της ΝΔ, αίθουσα, παρουσία των βουλευτών του Νομού και πλήθους κόσμου, ο Κ. Μπογδάνος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών τονίζοντας ότι η υπογραφή αυτή άφησε «βαθιές πληγές στην καρδιά της Μακεδονίας»: “Κατά την προηγούμενη εξαετία, την περίοδο του πολιτισμικού μαρξισμού και της αλλεργίας σε κάθε τι το ελληνικό, η τότε κυβέρνηση εκποίησε ένα εθνικό θέμα για να κρατηθεί στην εξουσία, αφήνοντας βαθιές πληγές στην καρδιά της Μακεδονίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε, αλλά δεν επιτρέπεται να ξεχάσουμε” συμπλήρωσε χειροκροτούμενος. “Θεραπεύουμε και επιδιορθώνουμε τη χώρα, θωρακίζουμε τη δημοκρατία απέναντι στους ολοκληρωτιστές και τον λαϊκισμό, σηκώνουμε ξανά κεφάλι, ώστε να περισώσουμε ό,τι μπορούμε, να μην υποστούμε ποτέ ξανά τέτοια ταπείνωση, να μπορούμε να προασπιζόμαστε αποτελεσματικά τα δίκαια της πατρίδας”, υποστήριξε o βουλευτής. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου