Friday, 19 April, 2024

Ο Νίκος Θωμαίδης θετικός στον κορονοϊό

Το μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, Νίκος Θωμαίδης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως αναφέρει ο ίδιος:

Αν και διανύω την 6η μέρα με έντονα συμπτώματα Covid-19, μόλις έλαβα το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ στο οποίο υποβλήθηκα, στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το οποίο είναι θετικό και θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω. Είναι αυτονόητο πως τεθήκαμε από την αρχή οικογενειακώς σε 14ήμερη καραντίνα.
Θεωρούσα πως τα συμπτώματα μου ήταν πολύ άσχημα και οι μέρες και νύχτες που πέρασα ήταν εφιαλτικές, δυστυχώς όμως διαπιστώνω καθημερινά, τώρα που ο ιός πυροβολεί κατά ριπάς τους πάντες, πως υπάρχουν πολλοί φίλοι που πέρασαν και περνάνε ακόμη χειρότερα από μένα. Πιστέψτε το… δεν είναι μια απλή γρίπη, αλλά ακόμη κι αν δεν το πιστέψετε, τηρήστε τα μέτρα και προφυλάξτε τους δικούς σας ανθρώπους!!!
Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό των Νοσοκομείων Πέλλας και κατ’ επέκτασιν όλων Πανελλαδικά, για το απίστευτο κουράγιο και δύναμη που επιδεικνύουν σε αυτή τη μάχη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου