Thursday, 25 April, 2024

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος» πέρασε στην ιστορία!

Μια ξεχωριστή μέρα για την πόλη της Αριδαίας. Μια μέρα γεμάτη θετική ενέργεια. Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος» πέρασε στην ιστορία και άφησε

μόνο θετικές εντυπώσεις και χαμόγελα σε όσους συμμετείχαν. Μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, πετύχαμε το στοίχημα για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τους εθελοντές, που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, το ΙΕΚ Αριδαίας, που για άλλη μια φορά πλαισίωσε τη δράση με κεράσματα για όλο τον κόσμο,την Ελληνική Αστυνομία για τη συμμετοχή στην όλη οργάνωση, το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που έτρεξαν και αγωνίστηκαν, είτε ως δρομείς, είτε ως υποστηρικτές αυτής της μεγάλης και σημαντικής διοργάνωσης, από την περιοχή της Αλμωπίας, αλλά και από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν πρωτιές, αλλά και σε όλους όσους είχαν τη χαρά της συμμετοχής και έστειλαν δυνατά μηνύματα, δηλώνει ο δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος, ενώ ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του, που για άλλη μια φορά πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια.

Σήμερα ζήσαμε μεγάλες στιγμές και είμαι σίγουρος ότι αυτή η διοργάνωση θα γίνει θεσμός. Και του χρόνου λοιπόν, ακόμα πιο δυνατά!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου