Thursday, 25 April, 2024

Ο 38χρονος στον ανακριτή: “Είπα ότι του έσπασα το όπλο στο κεφάλι. Έπρεπε να του το βγάλω”!

Συγνώμη στην οικογένεια της Κικής, ζήτησε μέσω του STAR ο πατέρας του ανθρώπου που σκόρπισε τον θάνατο, στο χωριό Κρύα Βρύση Γιαννιτσών.
«Δεν ξέρω αν έφτασε στο σημείο να τους πυροβολήσει και πως έγινε. Ξέρω όμως ότι το παιδί μου ήταν ήσυχο. Κάτι του κάνανε. Τον πατήσαν με το αυτοκίνητο, του σπάσανε τα πλευρά. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά γιατί αν ήμουνα κι εγώ στη θέση του (πατέρα της Κικής) δεν ξέρω τι θα έκανα», σημειώνει και προσθέτει στη συνέχεια: «Τον είδα και έφυγε φορτσάτος με το αυτοκίνητο και μετά από μισή ώρα, ήρθε ένας φίλος του και λέει «πυροβόλησε ο ….». Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια της Κικής».
Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του, ήταν ερωτευμένος με την 20χρονη Κική και μόλις έμαθε ότι η κοπέλα θα έφευγε στην Κρήτη, όπου είχε περάσει στη Σχολή Φιλολογίας, πήγε στο σπίτι της, ζητώντας της να μη φύγει.
Ο πατέρας της Κικής επενέβη. Η μικρή «δε σε θέλει» του είπε. Τότε, ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Αγγελοχώρι Νάουσας και πήρε μια καραμπίνα, που χρησιμοποιούσε στο κυνήγι για αγριογούρουνα. Επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Η 64χρονη γιαγιά μπήκε μπροστά από την εγγονή της για να την προστατεύσει και τελικά έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς. Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ο 74χρονος παππούς και σοβαρότερα η 22χρονη αδελφή της Κικής. Στη συνέχεια ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
20χρονη: “Είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου”
Την ίδια ώρα η 20χρονη Κική βρέθηκε σήμερα έξω από τον ανακριτή Γιαννιτσών και για να δει τον πατέρα της που απολογήθηκε.
«Είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου που στάθηκε δίπλα μας και διατήρησε και ο ίδιος την ψυχραιμία του και ήταν όλη την ώρα κοντά μας. Μόνος του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, μάλλον κατάλαβε τι έκανε. Απ΄ ότι φαίνεται δεν είχε τα μυαλά του στη θέση του, είχε θέματα ψυχολογικά», ανέφερε η ίδια.
ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙΚΗΣ: ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ”
Να σημειωθεί ότι στον ανακριτή απολογήθηκε ο πατέρας της 20χρονης Κικής.
«Είπα ότι του έσπασα το όπλο στο κεφάλι και ότι έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά αλλά τι να κάνω… Έπρεπε το κεφάλι να του το βγάλω όχι να φρενάρω με τη ρόδα στα πλευρά», είπε ο ίδιος ο πατέρας της Κικής στους δημοσιογράφους.
Όπως υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα, ο 38χρονος την ενοχλούσε τον τελευταίο μήνα αλλά εκείνη δεν ενέδωσε. Μέχρι που την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει, όπως ισχυρίζεται. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο άντρας λογομάχησε με τον πατέρα της όταν πήγε στο σπίτι τους στην Κρύα Βρύση και επέστρεψε με την καραμπίνα. Ο πατέρας του τον είδε να φεύγει από το σπίτι τους στο Αγγελοχώρι, αλλά δεν φαντάστηκε ούτε στιγμή τι θα ακολουθούσε.
Η 70χρονη γιαγιά της 20χρονης κηδεύτηκε χθες, η 22χρονη αδερφή της Κικής είναι τραυματισμένη και ο πατέρας της μαζί με τους δύο φίλους που φέρεται να του επιτέθηκαν αφού ο 38χρονος αυτοπυροβολήθηκε, διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
star

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου