Thursday, 28 March, 2024

Πέλλα: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας

καθώς σε έλεγχο καταστήματος και στην οικία του, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολικά 1.240 πακέτα τσιγάρων και 10 συσκευασίες με καπνό βάρους 500 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι κα δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο τελωνείο.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών             

Συνελήφθη χθες (29 Ιουνίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου στο όχημα που οδηγούσε άγνωστος συνεργός της, ανέπτυξαν ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγουν και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίσθηκε η παραπάνω γυναίκα και 5 αλλοδαποί άνδρες που μετέφεραν στο όχημα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου