Thursday, 28 March, 2024

Πέλλα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για διαρρήξεις οικιών σε Πέλλα και Φλώρινα

Ενέχονται σε 7 διαρρήξεις οικιών από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές

Συνελήφθησαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωί – όπως έγραψε ο “Λόγος της Πέλλας” σε αποκλειστικότητα ήδη από χθες) μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 4 άτομα για διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άνδρες, έναν ημεδαπό άνδρα και μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αλλοδαποί άνδρες με την κατά περίπτωση συνδρομή των δύο συνεργών τους, που είχαν τον ρόλο του «τσιλιαδόρου», εισέρχονταν σε οικίες παραβιάζοντας τις κλειδαριές των εισόδων τους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από 19 Αυγούστου 2020 έως και χθες (10 Σεπτεμβρίου 2020), διέπραξαν συνολικά 7 διαρρήξεις οικιών σε περιοχές της Πέλλας και της Φλώρινας, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με την λεία τους να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και 7 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου