Thursday, 28 March, 2024

Πέλλα: Σύλληψη για ηρωίνη

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας

ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 20,6 γραμμαρίων.

Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα            

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος του, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.390 πακέτα τσιγάρων (27.800 τεμάχια τσιγάρων), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών        

-Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.

-Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα 3 αλλοδαπούς άνδρες, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου