Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέρασε ο Προϋπολογισμός του δήμου Σκύδρας. Τι είπαν η δήμαρχος και ο Μ. Μέγας

Άνοιξε σήμερα ο δρόμος για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργία του Δήμου Σκύδρας και για το 2021, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Ένας προϋπολογισμός, που όπως ανέφερε η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, έχει πολλά κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς η χρονική συγκυρία στρέφει το βλέμμα της Δημοτικής αρχής στην αρωγή της τοπικής κοινωνίας.
Ακόμα, η Δήμαρχος, τόνισε ότι ο προϋπολογισμός είναι ρεαλιστικός και αντικειμενικός, αλλά και ευέλικτος, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μία ρευστή κατάσταση της δυσχερούς καθημερινότητας που βιώνει η χώρα μας.
Ταυτόχρονα, έδωσε και το αναπτυξιακό στίγμα της περιοχής, παρόλο που τα κονδύλια που δίνονται στην αυτοδιοίκηση, έχουν μειωθεί περαιτέρω.
Στο ίδιο μήκος κύματος, στάθηκε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Μέγας, ο οποίος αναφέρθηκε στον στόχο της Δημοτικής αρχής, που είναι “Έργα Παντού”.
Ο κ. Μέγας διευκρίνισε, πως ο Δήμος Σκύδρας δίνει εμφάνιση στα συνεχιζόμενα έργα που γίνονται τόσο στην πόλη, όσο και στην περιφέρεια του Δήμου, αλλά και σε έργα αρχόμενα, που θα δώσουν μια άλλη αναπτυξιακή μορφή σε όλο τον Δήμο.
Ακόμα ο Αντιδήμαρχος, τόνισε πως ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2021, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και κοιτά ισομερώς να λύσει θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, τόσο στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, όσο και στη μελλοντική προοπτική της περιοχής.
Η συνεδρίαση υλοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και ο προϋπολογισμός πέρασε με μόνο μια αρνητική ψήφο, αφού το “παρών” μελών της αντιπολίτευσης, δεν λογίζεται ως ψήφος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου