Friday, 19 April, 2024

Πέτρος Γαλανός: Υπόθεση όλων μας η Έδεσσα να γίνει ξανά covid-19 free

Ο Δήμος Έδεσσας με την εθελοντική προσφορά της Odyssey Foggers 

προχώρησε σε προληπτική αποστείρωση του κεντρικού γηπέδου της Έδεσσας και του ΔΑΚ Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή των δημοσίων χώρων και από την αρχή της πανδημίας η επιμέλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καθημερινή από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Πασχάλη. Το παρών έδωσε για ακόμα μια φορά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Έδεσσας, Πέτρος Γαλανός, δήλωσε: Προσέχουμε στο μέγιστο βαθμό και ακούμε τους ειδικούς, από πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εξαλείψουμε το covid-19 κάντε και εσείς αυτό που πρέπει για να βγούμε νικητές.
Δήλωση Ντίνου Μαντή
Βλέποντας την ανησυχία που προκλήθηκε στην Έδεσσα με την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορονοϊού και εφόσον έχω τη δυνατότητα, ήθελα να κάνω κάτι με ισχυρό συμβολισμό. Έτσι σε δύο αθλητικές εγκαταστάσεις που γεμίζουν με νεολαία, προσφέρθηκα να κάνω εθελοντικά αποστείρωση με τα μηχανήματα που διαθέτω. Εύχομαι οι νέοι άνθρωποι να δείξουν σε όλους μας το δρόμο της υπευθυνότητας και να κάνουμε την πόλη μας covid-19 free. Στο χέρι μας είναι! Με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποιημένα απολυμαντικά προληπτική αποστείρωση σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Έδεσσας με εθελοντική εργασία της Οdyssey Foggers
Δήλωση αντιδημάρχου Αλεξάνδρου Πασχάλη: Εδώ στην Έδεσσα τον COVID19 θα τον νικήσουμε ενωμένοι, Δήμος, Κοινότητα Έδεσσας, εθελοντές, σύλλογοι, πολίτες οφείλουμε να συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε. Είναι η ώρα που η ατομική ευθύνη συναντά την κοινωνική.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου