Wednesday, 24 April, 2024

Πήραμε απάντηση! Πουλάμε τα νεφρά μας σε τιμή ευκαιρίας!

Πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκα σε ένα περιστατικό για πώληση ανθρώπινων οργάνων από ένα νοσοκομείο του εξωτερικού και στέλνοντας email, έλαβα απάντηση σήμερα. Τι λέει:

“You are welcome to these hospital where buying,selling and transplantation of human organs takes place e.g kidney and were treatment of all manners of diseases and sickness also takes place.
I am Doctor Phillip David,a representative DOCTOR of these hospital,I have been choosing by the hospital management to attend to you and instruct you on what to do to enable us buy your kidney.
Once again,I welcome you to Jibod Specialist Hospital,I want you to be rest assured that what ever you came here to do,we be successful,it will bring success to you and everyone a round you.
Without wasting much time,We have to proceed further,so please fill the form below with the correct information and get back to us as soon as possible.
PERSONAL DETAILS NEEDED:
Full Names:
Blood Group:
Sex:
Age:
Date Of Birth:
Language:Thanks for your mail,
Relationship:
Telephone Number:
Profession/Occupation:
Monthly Income:
Reason For Selling:
Country:
State:
Next Of Kin:
Email Address:
I will be waiting to receive your feedback once you fill the form with the appropriate information.
Best Regards,
PHILLIP DAVID.
REPRESENTATIVE.
JSH”.
Η μετάφραση:
“Σας καλωσορίζουμε σε αυτό το νοσοκομείο όπου πραγματοποιείται η αγορά, η πώληση και η μεταμόσχευση ανθρώπινων οργάνων π.χ. νεφρό και η θεραπεία όλων των τρόπων των ασθενειών και αρρώστιας περιλαμβάνονται.
Είμαι ο Φίλιπ Ντέιβιντ ο γιατρός, εκπρόσωπος του εν λόγω νοσοκομείου, έχω την επιλογή από τη διοίκηση του νοσοκομείου για να παραστεί και να σας δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε για να μας δώσεται τη δυνατότητα να αγοράσουμε τα νεφρά σας!
Για άλλη μια φορά, σας καλωσορίζω στην Jibod, στο εξειδικευμένο νοσοκομείο, θέλω να είστε ήσυχοι ότι κι αν έρθετε για να κάνουμεεδώ, θα είναι επιτυχές, θα φέρει επιτυχία σε εσάς και σε όλους γύρω σας.
Χωρίς να σπαταλήσετε πολύ χρόνο, πρέπει να προχωρήσουμε περαιτέρω, έτσι παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω με τις σωστές πληροφορίες φόρμα και να πάρετε πίσω σε μας το συντομότερο δυνατό απάντηση”.
Βλέπουμε ότι όντως υφίσταται το συγκεκριμένο νοσοκομείο και δεν χάνουν χρόνο! Ζητάνε ξεκέθαρα απόόσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα όργανα τους να το πράξουν! Τώρα το πως το να δώσουμε τα όργανα μας θα φέρει επιτυχία και χαρά σε μας και τον περίγυρο μας; Όταν μας δουν στα… θυμαράκια προφανώς και κάποιοι θα χαρούν! Εννοείται ότι θέλουν όλα τα στοιχεία και δε δίνουν περισσότερες πληροφορίες, όπως αυτές που ζήτησα. Ποια η διαδικασία και τι ποσό δίνουν…
Το κείμενο που δημοσίευσα πριν λίγες ημέρες έλεγε:
Συγκλονιστικό! Αγοράζουν ανθρώπινα όργανα μέσω διαφημίσεων!
Τυχαία μπήκα σε μία σελίδα «forum» για γραμματόσημα, ερωτήσεων για την αξία τους, παλαιότητα, κλπ. Συνεχίζοντας να διαβάζω σχόλια για το πώς μπορείς να εκτιμήσεις ένα γραμματόσημο και πως μπορεί να επιτευχθεί μια αξιοπρεπής αγοραπωλησία, άλλοι ανέφεραν ότι θέλουν να δώσουν, άλλοι να βρουν ένα που τους λείπει… και κάποιος να αγοράσει ήπαρ και νεφρούς! Όντως είναι σοκαριστικό και είναι αυτό! Συνειδητοποιούμε για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχει έλεγχος σε τίποτα, ειδικά στο διαδίκτυο…
Ένας κύριος, ονόματι Phillip Davidson κάνει κανονική αγορά ανθρώπινων οργάνων και όχι… γραμματοσήμων.
Το πλήρες κείμενο:
25 Νοεμβρίου 2015 – 6:44 π.μ.
«Το όνομά μου είναι ο Δρ Philip Davidson της jibod ειδικευμένο νοσοκομείο, im που ειδικεύεται στη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης οργάνων, και ασχολούμαστε με την αγορά οργάνων από τους ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν, αν σας ενδιαφέρει η πώληση των νεφρών ή του ήπατος ή να αγοράσουν οποιοδήποτε γραφείο σας, παρακαλώ να το κάνετε δεν θα διστάσει να πάρει πίσω σε μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω.
Και εδώ είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας αν σας ενδιαφέρει:
jibodspecialisthospital1@gmail.com». Δίνει και το email του.
Έχω στείλει ήδη ένα σχετικό μήνυμα και περιμένω, αν και εφόσον ισχύει και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όλο αυτό… απάντηση!
Το μήνυμα που έστειλα:
I would like to inform me how I can sell my kidney and what money you will get. What is the procedure because I am from Greece . I am waiting for your reply. Thank you.
Όπως και να ‘χει και αυτό να μην ισχύει, γνωρίζουμε πως μπήκαμε σε μία άλλη Ελλάδα και μια άλλη πραγματικότητα… που τίποτα σε λίγο δε θα μοιάζει αφύσικο και περίεργο. Δυστυχώς η γενιά μας θα λέμε ότι τα ‘χει δει όλα… Ξεπούλημα ψυχής, σώματος και αξιοπρέπειας…
Χ.Π.

Πήραμε απάντηση! Πουλάμε τα νεφρά μας σε τιμή ευκαιρίας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου