Friday, 19 April, 2024

Παναθηναϊκός, πρωταθλητής στην Α1 μπάσκετ γυναικών, με αρχηγό τη Ρούλα Μούλη από την Αριδαία

Το μπάσκετ στον Νομό Πέλλας, δικαιούται να πανηγυρίζει σήμερα, καθώς έχει μία πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 μπάσκετ γυναικών για 5η φορά στην ιστορία του, μετά τη σημερινή του νίκη με επί του Ολυμπιακού με 74-66 στο ΣΕΦ, στον τρίτο και καθοριστικό τελικό των play off.
Η Ρούλα Μούλη, από την Αριδαία, πολύπειρη πλέον, πανηγύρισε πριν από λίγο τον τίτλο στις γυναίκες, καθώς η ομάδα της, ο Παναθηναϊκός, νίκησε στον Πειραιά τον Ολυμπιακό.
Στον τελικό, η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε ψυχή και έκανε το 1-1 στις νίκες, παρόλο που ήταν πίσω ακόμα και 20 πόντους.


Σήμερα οι “πράσινοι” νίκησαν με 74-66 στο ΣΕΦ και δίκαια πανηγυρίζει τον τίτλο.
Σε δηλώσεις της η αρχηγός του «τριφυλλιού», Ρούλα Μούλη δήλωνε χθες, στο pao1908.com:
«Προερχόμαστε από μια τεράστια ανατροπή, η οποία είναι σίγουρα η μεγαλύτερη της δεκαετίας! Καταθέσαμε την ψυχή μας στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να μεταφέρουμε τη σειρά στο ΣΕΦ! Είμαι σίγουρη ότι θα καταθέσουμε για δεύτερη φορά την ψυχή μας, θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα!
Η επιτυχία είναι ήδη μεγάλη και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε αύριο! Εδώ θέλω να σταθώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων των οπαδών, την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης αλλά και τη δική σας! Μας δίνετε τεράστια ώθηση και νιώθουμε ότι παίζετε μαζί μας για τη νίκη, για το πρωτάθλημα! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου