Friday, 19 April, 2024

«Πανδημία» ώρα μηδέν – Πώς βλέπει την κατάσταση ο Νίκος Αντωνιάδης με τους χιλιάδες ακόλουθους

Ο μήνας Μάρτιος είναι και ο μήνας  που με το πέρασμα των χρόνων θα τον θυμόμαστε σαν τον μήνα που άλλαξε για πάντα τη ζωή μας

σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Μια ζωή η όποια ήταν… στολισμένη με μία φεγγαρόσκονη που κατέληξε να μείνει μόνο σκόνη…

Μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο είδαμε και ζήσαμε άλλα τόσα. Είδαμε έρημους δρόμους, είδαμε κόσμο να χάνει τη ζωή του, είδαμε ανθρώπους να απομακρύνονται, είδαμε κόσμο να διαμαρτύρεται, είδαμε κόσμο να φοβάται… καταλήξαμε σε κόσμο που κουράστηκε και αγανάκτησε από όλη αυτή την κατάσταση.

Καθημερινά, λοιπόν ο Έλληνας και πιθανόν και οι πολίτες όλου του κόσμου βομβαρδίζονται με πολλές και  συνήθως άσχημες πληροφορίες για την εξέλιξη του γνωστού σε όλους μας πλέον, κορονοϊού. Γεμάτες ΜΕΘ που μυρίζουν θάνατο, νεκροταφεία που γεμίζουν με γρήγορο ρυθμό, με προβλεπόμενα κρούσματα τα οποία καθημερινά να πολλαπλασιάζονται με ότι αυτό σημαίνει και μέσα σε όλο αυτό ο γνωστός δικηγόρος πλέον ο οποίος μας τα δείχνει τα πράγματα με μία διαφορετική οπτική. Αν κάποιος το έχει παρακολουθήσει έστω και λιγάκι είναι σχεδόν σίγουρο ότι αρχίζει μέσα του να δημιουργείται μία μικρή αμφιβολία για όλα συμβαίνουν.

Ο Νίκος Αντωνιάδης λοιπόν το τελευταίο διάστημα με δίκη του πρωτοβουλία, καθώς και μιας ομάδας γιατρών, αλλά και άλλων ειδικοτήτων, με βάση τα λεγόμενα του, βοηθάει κόσμο ο οποίος νιώθει πως το ιατρικό  σύστημα δεν τον εξυπηρετεί όπως θα έπρεπε και πως αντί να νιώθει ασφάλεια μέσα στα νοσοκομεία αντιθέτως, αισθάνεται φόβο για τη ζωή του. Καθημερινά στο προφίλ του ο γνωστός δικηγόρος ανεβάζει υποθέσεις ανθρώπων επώνυμα,βίντεο με ασθενείς που του ζητάνε την βοήθεια του ώστε να μπορέσουν να «γλιτώσουν» από την διασωλήνωση, μιας και οι ίδιοι νιώθουν καλά.

Το περίεργο μέχρι τώρα δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως οι άνθρωποι αυτοί με την παρέμβαση του δικηγόρου βγαίνουν από τα νοσοκομεία, αν και για να πω την αλήθεια μου εγώ ήξερα πως αν κάποιος ασθενής  θέλει να φύγει από το νοσοκομείο υπογράφει και φεύγει με ευθύνη δική του, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει με τον κορονοίο. Μέχρι και σήμερα η αλήθεια είναι και αυτό πάντα με κάθε επιφύλαξη,  οι άνθρωποι που έχουν βγει και ήταν ένα βήμα πριν την διασωλήνωση είναι στα σπίτια τους υγιείς, με βάση πάντα τις αναρτήσεις του δικηγόρου στις οποίες όπως προείπα, βλέπεις μηνύματα του δικηγόρου με τα συγγενικά πρόσωπα αυτών, αλλά και μετά την έξοδο από το νοσοκομείο ‘υλικό’ με τους ίδιους τους ασθενείς… Δείτε τον σύνδεσμο του στο φβ

https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

Αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος αυτός έχει υποστηρικτές πάνω από 100.000 άτομα και σε κάθε liveπου κάνει το παρακολουθεί πάνω από 10.000 άτομα και άλλος τόσος σχολιάζει και φαίνεται πως τον εμπιστεύεται, μιας και σε ερώτημα του για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ή όχι έχει μέχρι στιγμής πάνω από 70.000 ΟΧΙ. Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε ούτε για να δώσει εύσημα ούτε και για να στοχοποιήσει κανέναν, είναι ένα κείμενο καθαρά γεμάτο απορίες και ερωτήματα για όλο αυτό που ζούμε. Καλή υπομονή και δύναμη σε όλους μας.

Νικολέττα Στεφανίδου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου