Thursday, 18 April, 2024

Πανελλήνιες 2022: Η Άλκηστις Καραογλανίδου από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, πέτυχε τον στόχο της!

Όσο δύσκολες και απαιτητικές και αν είναι οι συνθήκες που επικρατούν, τα νέα παιδιά δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Η Άλκηστις Καραογλανίδου από το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

κατάφερε στις πανελλήνιες να συγκεντρώσει 17.685, με τα δύσκολα μαθήματα, όπως αυτό των Λατινικών, και να γράψει 98% στο 1ο πεδίο των Ανθρωπιστικών σπουδών.

Κατάφερες να συγκεντρώσεις από τις καλύτερες βαθμολογίες στο σχολείο σου. Πώς διαχειρίστηκες τη χρονιά, τον κορονοϊό και τον χρόνο του διαβάσματος;

Η χρονιά για εμένα παραδόξως ήταν αρκετά καλή, διότι μπόρεσα να ισορροπήσω τον χρόνο που αφιέρωσα στο διάβασμα με τον προσωπικό χρόνο. Έβγαινα βόλτες σε φυσιολογικά επίπεδα, αν και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου, προτιμούσα να τον περνάω στο γήπεδο με προπονήσεις στίβου. Το κομμάτι της πανδημίας ήταν σίγουρα δύσκολο για όλους, ωστόσο δεν με επηρέασε σημαντικά, πέρα από το γεγονός ότι χάνονταν αρκετές ώρες μαθημάτων.

Ποιες ήταν οι βαθμολογίες σου;

Η Βαθμολογία που συγκέντρωσα με τους συντελεστές είναι 17.685.

Η Άλκηστις έπιασε στα Λατινικά 98 και στην Ιστορία 91!

Περιμένοντας το μηχανογραφικό και τις βάσεις, ποιες είναι οι επιλογές σου;

Με ενδιαφέρουν οι σχολές πυροσβεστικής Ακαδημίας, παρόλα αυτά έχω και άλλες στο μυαλό μου και θα το δω με τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού.

Τι έχεις να πεις στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν φέτος;

Για τα παιδιά που δεν έγραψαν όσο καλά θα ήθελαν, υπάρχει και η επόμενη χρονιά για όποιον θέλει να το προσπαθήσει, αλλά ακόμα και να μην ακολουθήσει κάποιος σπουδές πανεπιστημίου, αυτό δεν σημαίνει κάτι, διότι και πάλι μπορεί να πετύχει σε όποιον άλλον τομέα επιλέξει να ασχοληθεί.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου