Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

“Πανικός” στην εκδήλωση του πολιτικού γραφείου του Διονύση Σταμενίτη

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, Διονύση Σταμενίτη το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Ιανουαρίου 2020, έγινε στο καφέ “Με Χρώμα”

στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Απίστευτα πολύς ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του, τον βουλευτή στην εκδήλωση του πολιτικού του γραφείου! Γέμισε ακόμη και ο εξωτερικός χώρος του πεζόδρομου, καθώς όλο το μαγαζί είχε “καταληφθεί” από την παρουσία πολλών στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Διονύση Σταμενίτη.

Το φλουρί και το τυχερό ρόδι κέρδισε ο Θεμιστοκλής Δαμάκης!Δεν έλειψαν οι δήμαρχοι Δ. Γιάννου από την Έδεσσα, με συμβούλους και Αντιδημάρχους, ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χ. Μπάτσης, ο δήμαρχος Πέλλας, Γρ. Στάμκος, αλλά και στελέχη της ΝΔ από την Σκύδρα, την Ημαθία, όπως ο βουλευτής Λ. Τζαβδαρίδης, καθώς και από τη Θεσσαλονίκη.Οι δίσκοι, τα κεράσματα και τα διάφορα εδέσματα έδιναν κι έπαιρναν… όπως και οι συζητήσεις περί πολιτικής, κυρίως, ενόψει και της αυριανής επίσκεψης του Αδ. Γεωργιάδη στα Γιαννιτσά, για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν, δηλώνοντας: “Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συγκινητική ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μου. Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευτυχία! Συνεχίζουμε μαζί”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου