Saturday, 20 April, 2024

Παραιτηθείτε ΝΑΙ, ΟΧΙ επιστρέψτε! Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη (βίντεο και φωτος)

Στην πλατεία του Λευκού Πύργου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την Αθήνα, η συγκέντρωση του κινήματος “παραιτηθείτε”, όπου κόσμος με πλακάτ στα χέρια φώναζε αντικυβερνητικά συνθήματα

paraitisi

Όπως φάνηκε η κίνηση δεν είχε όντως «ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα, πολίτες μόνο» όπως ήταν άλλωστε και το κεντρικό σύνθημα καθώς η συγκέντρωση  ήταν απλή από οργανωτικής άποψης, με δύο ηχεία και ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί ένιωσαν την ανάγκη να δείξουν ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση ζητώντας να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

paraitisi2

Με κεντρικό σύνθημα «ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα, πολίτες μόνο» πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο. Ίσως η συγκέντρωση να μην ήταν αυτό που λέμε… μεγαλειώδης, όμως έδωσε ένα μήνυμα και στις δύο πόλεις, και το σημαντικότερο, πανικόβαλε επί μέρες τους κυβερνώντες… αυτό κάτι δείχνει…

paraitisi34

Οι διαδηλωτές μετέδιδαν μουσική και ακουγόταν συνθήματα, αλλά και δηλώσεις από τον πρωθυπουργό με τις υποσχέσεις που δεν τήρησε ποτέ!

girl

«…Ζητάμε μείωση της κρατικής σπατάλης, ζητάμε άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας, ζητάμε δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων, άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις αυταπάτες των ανεύθυνων κυβερνώντων, λέμε όχι στο διχασμό και στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, γιατί η θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη…» ήταν μεταξύ των αποσπασμάτων που ακούστηκαν από τα ηχεία.

all

stop

Να σημειώσουμε ότι την εμφάνιση τους έκαναν κάποια πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θ. Καράογλου και ο πρώην Νομάρχης Π. Ψωμιάδης.

karaoglou

psomiadis

Χριστίνα Παπαδοπούλου

Παραιτηθείτε ΝΑΙ, ΟΧΙ επιστρέψτε! Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη (βίντεο και φωτος)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου