Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας

Επιτόπια συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σαββίδης με το μέλος της Διοίκησης του Φ.Ο.Αριδαίας κ. Γιώργο Αποστολίδη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν στους αθλητικούς χώρους, σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος το προηγούμενο διάστημα με την Διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας.

Βασικό ζήτημα είναι η υγρασία η οποία δημιουργεί μία άσχημη εικόνα στο κτίριο καθώς επίσης και κάποιες μικροεπισκευές. Επιπλέον, βαρύτητα θα δοθεί στον καλλωπισμό του κτιρίου το οποίο χρειάζεται να βαφτεί εξωτερικά για να κοσμεί την είσοδο της πόλης μας. Παράλληλα, θα χρειαστούν και κάποιες άλλες μικρές παρεμβάσεις που θα αφορούν στην λειτουργικότητά του.

Ήδη, υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν όλες αυτές οι παρεμβάσεις, ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους που στεγάζονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και τους κάλεσε να ενδιαφέρονται για την ευπρεπή εικόνα του κτιρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου