Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά

Σήμερα, το απόγευμα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ  στο Ξενοδοχείο ¨ΠΕΛΛΑ¨ στα Γιαννιτσάγια τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.   Η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε από την κ. ΆνναΣεμερτζίδου και τον Βασίλη Δημητριάδη όπου συντονίζανε και τη συνέντευξη τύπου.

Η κ. Σεμερτζίδου στην τοποθέτηση της  ανέφερε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλογιζόμενος την ιστορική ευθύνη οδήγησε τη χώρα στο μέλλον εντός της Ευρώπης με γνώμονα το καλό της Ελλάδας. Κατηγορηθήκαμε ότι μέσα σε 6 μήνες δεν διορθώσαμε τις αδικίες της τελευταίας 5ετίας. Αυτές οι αδικίες μπορούν να διορθωθούν αν στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ….».

Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι του κόμματος υποστήριξαν πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε απτά δείγματα γραφής με τα νομοθετήματα που έφερε στη Βουλή: η υποστήριξη των αδυνάτων, η φιλελευθεροποίηση των ποινικών διαδικασιών, η διαμόρφωση ενός δημοκρατικού ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, η αποκατάσταση αδικιών στην δημόσια διοίκηση, η διαμόρφωση ενός πιο συμβατού με τα ευρωπαϊκά θεσμικού πλαισίου όσον αφορά στην ιθαγένεια, κλπ. Και αυτά, ενώ η σκληρή διαπραγμάτευση απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος των δυνάμεων της, μην αφήνοντας περιθώρια για περισσότερες τομές.

Σχετικά με την συμφωνία, ότι πρόκειται για έναν επώδυνο συμβιβασμό, για μια στρατηγική υποχώρηση την οποία η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει, στο πλαίσιο της ηθικής της ευθύνης, για να κρατήσει την Ελλάδα όρθια. Αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία με μικρά πλεονεκτήματα, που σε αντίθεση με το φαινομενικά μικρό τους μέγεθος, το μέλλον θα καταδείξει την αξία τους.

Καταλήγοντας, τόνισαν ότι η ψήφος πρέπει να είναι θετική, καθώς με αυτή επιλέγεται δρόμος, κατεύθυνση και διακυβέρνηση. Η αρνητική ψήφος ή η ψήφος διαμαρτυρίας, εκδίκησης ή θυμού δεν συνιστούν πρόταση.

Το ψηφοδέλτιο ευθύνης είναι:

Τζάκρη Θεοδώρα,

Σηφάκης Γιάννης

Σμίας Χρήστος

Ζήνα Κατερίνα

Σταυρίδου Σοφία

Πέτκος Αναστάσιος

DSC02966 DSC02967 DSC02968

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου