Thursday, 25 April, 2024

Πλημμύρισε από κόσμο το Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών, στην κεντρική ομιλία του υπ. βουλευτή Διονύση Σταμενίτη

Ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας της ΝΔ πραγματοποίησε το βράδυ, της Τετάρτης, 17 Μαΐου 2023 την κεντρική προεκλογική ομιλία του

στο κατάμεστο μέσα και έξω Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δηλώσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, τον βουλευτή, προλόγισε ο υπ. βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία και τ. Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου.

Ο πρ. Πρύτανης του ΑΠΘ μίλησε για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ και την επόμενη 4ετια, “το είπα και το έκανα”, η ταύτιση λόγων και έργων. Εμείς με τα έργα και το παράδειγμά μας θωρακίζουμε τους θεσμούς, την ώρα αυτή μαζί με τον απολογισμό των έργων μου ως πρύτανης και με τα εργαλεία που εσείς μας δώσατε και με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για την ανώτατη ακαδημαϊκή εκπαίδευση ανακοινώνω την παραίτησή μου από τη θέση του πρύτανη του ΑΠΘ λίγο πριν τελειώσει η θητεία μου άσχετα αν δεν έχω κανέναν νομικό κώλυμα να προχωρήσω. Το να πάμε μπροστά είναι η μόνη λύση.

Ακολούθησε η ομιλία του Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και όλους όσοι τον στηρίζουν, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της τετραετίας, λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με σύγχρονη ευρωπαϊκή αντίληψη διακυβέρνησης, κατάφερε να δημιουργήσει την Ελλάδα της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της εργασίας, ενώ παρουσίασε το πολιτικό του έργο και το όραμά του για τον νομό Πέλλας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε 4 καίρια ζητήματα για το μέλλον του τόπου, τα οποία αποτελούν και βασικούς στόχους του για την επόμενη 4ετια. 

Όσον αφορά στον προσωπικό του απολογισμό ως βουλευτής, αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Πέλλα και στα οποία συνέβαλε καθοριστικά, καθώς και στις προσπάθειές του στον χώρο της Υγείας, του πρωτογενούς τομέα, κλπ.

“Για ένα αποτελεσματικό κράτος, με ψηφιοποίηση, με ρύθμιση του μεταναστευτικού, με ρεαλιστικό πρόγραμμα και με μείωση της ανεργίας. Ζητάμε εντολή για αυτοδύναμη Ελλάδα, για μια χώρα με ευκαιρίες για τους νέους και τις νέες μας. Η κάλπη της 21ης Μαΐου μπορεί να μη βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση, είναι όμως η κάλπη που θα υποδείξει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα. Η ΝΔ που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερότητα…” είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Σταμενίτης,.  Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Σταμενίτης ανέφερε:

«Μπορώ και θέλω να αναδειχθώ αντάξιος της αγάπης και της εμπιστοσύνης που την χτίσαμε με κόπο τόσα χρόνια. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας που θα είναι νίκη όλων μας, να συνεχίσουμε το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου