Thursday, 28 March, 2024

Ποιες είναι οι προτεραιότητες για τη χώρα. Ημερίδα με παραγωγικούς φορείς στην Έδεσσα

Σημαντική ημερίδα για την ανάπτυξη της χώρας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το πρόγραμμα του κόμματος, διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας

και οι Οργανώσεις Μελών του νομού, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας, στις 6μ.μ., με θέμα τις: «Έξι Εθνικές Προτεραιότητες για τη χώρα».

Στόχος της ημερίδας, που ανάλογες πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η συζήτηση με τις τοπικές κοινωνίες, αναλύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα. Καλούνται να συμμετέχουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι παραγωγικοί φορείς, οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως οι πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες της κοινωνίας. Εισηγητές θα είναι η Βουλευτής Κιλκίς και Αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης Ειρήνη Αγαθοπούλου και το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΖΡΙΖΑ-ΠΣ Διονύσιο Τεμπονέρα.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας. Σας θέλουμε αρωγούς για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και για τον τόπο μας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου